Юлія Бориско на весіллі подруги знайшла дорогу до щастя

Юлія Бориско на весіллі подруги знайшла дорогу до щастя

Ведуча ТСН побувала на українсько-французському весіллі і зрозуміла: до Європи українцям ще "пиляти і пиляти".

Поделиться:

Ведуча ТСН.Ніч Юлія Бориско побувала на українсько-французському весіллі і зрозуміла: до Європи українцям ще "пиляти і пиляти". Про це - її новий пост у блозі на korrespondent.net.

Подруга Юлії Бориско вийшла заміж за француза. До весілля, яке гуляли у Львові, ведуча ТСН готувалася з усією відповідальністю.

"З Парижа їдуть, зі столиці подіумів! Треба ж бути на висоті! - пише Юлія Бориско. - Я брала з роботи найкращі туфлі і збирала консиліум стилістів на тему "Що накинути поверх сукні?" І от ми вже в кількох кроках від церкви – кожна, хоч на обкладинку журналу. А там -  чорно-сіро-бежева маса плащів і пальтечок, зі смаком, але без претензій - в порядних конторах так на роботу ходять. Люди прилетіли на родинне свято, не намагаючись привернути до себе увагу. І я подумала, що така простота свідчить про впевненість, цілковите прийняття себе – і це великий еволюційний крок, до якого українцям ще "пиляти і пиляти".

Думка підтвердилася і під час застілля, на якому гості з-за кордону веселилися як діти, залишаючись тверезими.

"Лексуси" в кредит, лижні костюми в стразах та жлобське бароко багатійських апартаментів – в Україні більш поширені, ніж просте усміхнене обличчя, зробила висновок Бориско. 

"За два дні я віддала стилістці 1+1 позичений кораловий піджак, повернула на роботу студійне взуття і  зазіхнула на 5-річну шенгенську візу. Усміхатись у похмурі дні і носити просте лице я вже вмію. А дорога в Євросоюз та сама, що й до щастя і гармонії – це шлях всередину, до себе справжньої", - завершила думку ведуча ТСН.

Блог ведучої ТСН Юлії Бориско читайте тут.