Юрчук пішла зі Школи, а Юношева отримала "гусака"

Юрчук пішла зі Школи, а Юношева отримала "гусака"

На п'ятому тижні навчання викладачі довірили своїм ученицям завдання високого рівня, до яких Школа готувала їх щохвилини.

Поделиться:

На п'ятому тижні навчання викладачі довірили своїм ученицям завдання високого рівня, до яких Школа готувала їх щохвилини.

Першим випробовуванням цього тижня стала зустріч із баронесою. Досвід у спілкуванні з такою гостею кожна з учениць отримала вперше. Дівчата помітно нервували у такому товаристві, але поводили себе належним чином. Учениці поділилися власними прагненнями та розказали гості про свою мету, яку кожна прагне досягти у Школі. Майбутні пані зізналися, що понад усе хочуть змінити своє життя та не бажають повертатися до минулого.

Завершував п'ятий тиждень у Школі найвідповідальніший іспит, після якого на одну з дівчат чекала сумна звістка про закінчення навчання. Викладачі довірили ученицям організацію дня відкритих дверей. Проте не всім вдалося виправдати надії викладачів. Дехто все ж "наламав дров". Наталя Комарова після чергового стрибка у басейн була готова збирати свої речі та їхати додому. Дівчина не стримала своїх бажань у розвагах на заході і не зважала на прохання Алли, яка намагалася витягти дівчину з басейну.

Ранкова зустріч із викладачами змусила кожну тверезо оцінювати свою поведінку на дні відкритих дверей. Дівчата розказали про свої помилки, нестриманість та "пацанську" поведінку минулого вечора.

Наталя Комарова першою почала бесіду з викладачами. Вона зізналася в тому, що поводила себе непристойно, та розказала про свої стрибки у басейн. Дівчата визнавали свої помилки та відверто згадували минулий вечір. Після чого кожна отримала свої зауваження від викладачів.

Олені Юрчук вказали на її хамське ставлення до вчителів, небажання навчатися, слухати та чути. Пані Наталя відверто зізналася, що не вірить ні її вибаченням, ні жартам. Олені не вдалося впевнити викладачів у своєму прагненні змінитися. Дівчині дали п'ятнадцять хвилин, аби зібрати речі, та назавжди покинути Школу. Олена зізналася, що більш за все буде сумувати за дівчатами, а не за Школою.

"Все було передбачувано, – зізнаються дівчата. – Вона себе поводила протягом всього тижня так, ніби знала, що піде".

Справжнє покарання за власним визначенням отримала Лідія Юношева. Звання старости на весь наступний тиждень розчарувало її.

"Я собі це не уявляю жодним чином. Це кара для мене, а не шанс. Я очікувала подарунок, а отримала покарання. Цей "гусак" переслідуватиме мене весь тиждень".