Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму "Мінлива хмарність, часом фрикадельки"

Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму "Мінлива хмарність, часом фрикадельки"

Юрій Горбунов озвучив трейлер до мультфільму

Поделиться:

Телеведучий каналу 1+1 і актор Юрій Горбунов озвучив трейлер до другої частини мультфільму "Мінлива хмарність, часом фрикадельки". 

Це вже не перша робота Юрія в анімаційному кіно. До цього ведучий і шоумен озвучив головного героя, Флінта Локвуда, в першій частині мультфільму "Мінлива хмарність, часом фрикадельки", а також роль крота Слипко в мультфільмі "Бригада-М". Разом з телеведучим озвучувала мультфільм акторка Ірма Вітовська (журналістка Сем). 

"Мультфільми озвучувати завжди цікаво, але є і свої складності: адже потрібно втиснути в англійську артикуляцію український переклад", - розповів Горбунов.

Виявилося, що стати голосом Флінта не так і просто. Актора, який буде озвучувати головного героя мультфільму, вибирали представники "Коламбія Пікчерз" з-поміж багатьох претендентів. Спочатку були відправлені записані скрипти, і експерти Коламбії вирішували, чи сподобалися їм голоси. Але на цьому все не закінчилося і представник кінокомпанії приїжджав на тест озвучення, щоб особисто все прослухати і проконтролювати.

Нагадаємо, що друга частина мультфільму "Мінлива хмарність, часом фрикадельки" - це продовження історії Флінта Локвуда. Тепер учений працює в компанії The Live Corp на свого кумира Честера. Але йому доведеться залишити свою посаду, коли він дізнається, що сумнозвісна машина, яку він колись винайшов, все ще працює і проводить на світ небезпечних гібридів.

Друга частина анімаційної комедії вийде на великі екрани з 24 жовтня.

"Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2" - це продовження апетитної комедії від Sony Pictures Animation. Винахідник Флінт Локвуд вирішив, що врятував світ, знищивши свій знаменитий винахід - машину, яка перетворювала воду на їжу і викликала дощ з чизбургерів і торнадо зі спагеті. Але незабаром Флінт виявив, що його ганебному дітищу вдалося вижити і тепер воно породжує чудовиськ - стравозвірів. Флінт і його друзі вирушають в небезпечний похід, щоб битися з голодними такодилами, крильпанзе, картофелепотамами, павучизбургерами та іншими стравозвірами, і ще раз врятувати світ.

Запрошуємо представників ЗМІ на студію дубляжу LeDoyen, де ви зможете побачити на власні очі, як Юрій Горбунов та Ірма Вітовська працюють над дубляжем анімації.

Сесія дубляжу проходитиме у понеділок, 21 жовтня, о 16:00 на студії LeDoyen (вул. Васильківська, 1, вхід з боку проспекту 40-річчя Жовтня).