Юрій Горбунов почав займатися йогою та мріє про власних дітей

Юрій Горбунов почав займатися йогою та мріє про власних дітей

Про те, як змінилося його життя після сорока, український актор і телеведучий розповів у ексклюзивному інтерв'ю журналу Viva! 

Поделиться:

У фото сесії для відомого видання Юрій Горбунов з'явився у класичному образі: костюм –трійка, краватка-метелик, капелюх. Під час інтерв'ю  телеведучий нашого каналу та зірка серіалу "Москаль", що стартує на "1+1" незабаром,  розповів про повернення до театральної сцени та поділився не тільки своїми кар'єрними планами, а й деякими подробицями приватного життя.

Виявилось, що наразі Горбунов активно працює над тим, щоб у нього з'явились власні діти.

"Дітей я не завів – це треба було робити раніше. – Зізнався Юрій. – Але працюю над цим питанням зараз. Краще пізно, ніж ніколи".

Загалом актор  зауважив: після сорока переоцінив своє життя, почав ставитись до нього простіше, а також вирішив, що настав час реалізовувати давні бажання.

"Давно хотів зайнятися йогою, але от тільки нещодавно почав. Одного чудового дня прокинувся і подумав, що настав час свої мрії втілювати у реальність, повернутись на мовні курси, підтягнути англійську, піти на йогу", - поділився Юрій Горбунов.

Яким іще буває актор за межами свого телевізійного та сценічного образу ?  Які емоціональні моменти він намагається зберігати у пам'яті? Що пропонували Юрі прихильниці?  Читайте у новому випуску журналу про зірок Viva!

Стиль: Ольга Слонь. Одяг: костюм-трійка, краватка-метелик, шовкова хустинка, сорочка – все Dolce&Gabbana