Юрій Горбунов показав клас "москалю" Головіну

Юрій Горбунов показав клас "москалю" Головіну

Канал 1+1 почав зйомки комедії про пригоди російського мажора у гуцульському селі "Останній москаль".

Поделиться:

Канал 1+1 почав зйомки комедії про пригоди російського мажора у гуцульському селі "Останній москаль". Головні ролі грають "карпатський вуйко" Юрій Горбунов та "москаль" Олександр Головін.

За сюжетом, коли батько Валери (Головін) зник на Туманному Альбіоні, рятуючись від працівників ФСБ і мафії, хлопець випадково дізнається про існування дядька Івана (Горбунов) - рідного батькового брата. Без закордонного паспорта і всього з сотнею доларів у кишені у Валери лишається тільки один варіант - знайти дядька і сховатися у нього, поки тато "розрулить ситуацію".

Так московський мажор потрапляє туди, де ще ніколи не ступала нога "москаля". І тепер у нього лише два варіанти: або змінитися самому, або змінити гуцулів.

Юрій Горбунов і Олександр Головін познайомилися на знімальному майданчику.

"Юрій – взагалі зрів!не стримує захвату Головін. – Є небо, є земля, а Юрій – космос. Нам вже пощастило зіграти разом чотири сцени, і це було чудово".

Саме зараз відбуваються зйомки серіалу під Києвом. Журналістам вхід суворо заборонений. Проте канал 1+1 все ж знайшов можливість провести пресу на знімальний майданчик.

Журналісти побачили зйомки однієї з початкових сцен серіалу: москаль Валера заблукав у лісі і зустрів трьох місцевих парубків.

Олександр Головін - при повному параді. Модні джинси, кудлата шевелюра, на шиї товстий мажорський ланцюг. Актор зізнався, що відпустив волосся саме заради "Останнього москаля" - так захотів режисер.

"Мене попросили відпустити волосся. Саме така зачіска влаштовує "москалів" і українців", - жартує Олександр, якому золотаві кучері дуже личать.

Нагадаємо, для роботи над ситкомом канал 1+1 залучив відомого британського режисера Кріса Коттема. Одну з головних ролей грає учасниця "Голосу країни" Галина Безрук.