Юрій Кондратюк став кращим кухарем України

Юрій Кондратюк став кращим кухарем України

Ось і дійшов свого логічного завершення найбільш непередбачуваний кулінарний конкурс "Пекельна кухня".

Поделиться:

Ось і дійшов свого логічного завершення найбільш непередбачуваний кулінарний конкурс "Пекельна кухня".

За результатами фінальної вечері перемогла синя команда, а це означає, що кращим кухарем України визнаний Юрій Кондратюк. Він зміг не тільки розробити цікаве та смачне меню, що сподобалося відвідувачам ресторану, але й організував роботу своїх підлеглих на вищому рівні.

І якщо за плитами стояли лише 8 учасників шоу, інші кухарі, що також пройшли школу "Пекельної кухні", вперше примірили на себе роль гостей вишуканого закладу. Втім, не все, що легко виглядає на екрані, є таким самим і в реальному житті. Підготовка до фінальної боротьби була складною та виснажливою.

Коли Оля та Юра залишилися на проекті одні, вони, навіть, просили редакторів програми їсти з ними за одним столом, бо нудьгували на самоті. Звісно, адже один з одним фіналісти взагалі не спілкувалися! Дійшло до того, що Мостовенко розмовляла сама з собою, готуючи страви, а Кондратюк майже нічого не їв і весь вільний час проводив у роздумах про майбутнє меню, не випускаючи з рук цигарку.

Перед початком фінальної вечері Шеф порадив фіналістам бути безкомпромісними та організувати команди таким чином, аби створити відвідувачам ресторану свято. Юлія Висоцька звернулася до колишніх учасників шоу та попросила їх не підвести Олю та Юру, які виявили їм довіру, запросивши до своїх команд. У свою чергу, Сергій Гусовський виявив надію, що всі без виключення отримають задоволення від фінальної боротьби.

І остання вечеря в ресторані дійсно виправдала всі очікування. Команди працювали рівно та злагоджено, відвідувачі залишилися задоволені майже всіма стравами, що їм випала нагода скуштувати. Атмосфера була напружена, проте доброзичлива.

Втім, двох переможців в цьому шоу бути не може, а тому тріумфатором проекту "Пекельна кухня" став Юрій Кондратюк. Додому в Луцьк Юрій повезе головний приз у розмірі 500 000 гривень. Ольга Мостовенко також не залишилася з пустими руками: від Шефа вона отримала грошовий приз у 100 000 гривень та холодильник від спонсору проекту – виробника обладнання для кухні, компанії Smeg. Як розпорядяться своїми грошима Оля та Юра, невідомо. Проте на початку проекту Кондратюк говорив, що хоче відкрити власний ресторан, а Мостовенко мріяла купити новий автомобіль.