Новий секс-символ України після тренувань "Вишки" залишається наодинці з учасницею

Новий секс-символ України після тренувань "Вишки" залишається наодинці з учасницею

Журналістам "ТСН. Особливе" потрапило відео, на якому тренер "Вишки" Ілля Кваша возить на своєму авто Ганну Ходоровську.

Поделиться:

До шоу "Вишка" на 1+1 олімпієць Ілля Кваша на свою зовнішність уваги не звертав - вважав себе звичайним хлопцем. Однак все змінилося вже після першого ефіру. Увага жінок, фотосесії і статус телезірки - Ілля Кваша не приховує - йому це подобається

"Вишка" мені в принципі не залишила вибору. Раніше мене в плавках бачили тільки колеги по збірній, а зараз бачить вся країна", - коментує спортсмен журналістам "ТСН. Особливе".

Зріст – 176 см, вага – 70 кг. Виразні м'язи - результат наполегливих тренувань. Стрибками у воду Кваша займається вже 17 років. На особисте життя часу не вистачало.

"Не було серйозних стосунків...", - запевняє красень тренер і додає: слово "кохаю" говорив кілька разів і то не всерйоз.

Серце вільне і досі - запевняє Ілля. Хоча на "Вишці" багато красивих і знаменитих.

На відео, яке потрапило журналістам "ТСН. Особливе" видно, як після тренувань Кваша проводжає одну із учасниць шоу – Ганну Ходоровську. Вони виходять разом із спортклубу, сідають в машину Кваші та відїжджають. Сам Ілля стосунки з Ганою не коментує, а на питання, як має виглядати ідеальна жінка, відповідає жартами.

Поки ж головними називає тільки двох жінок у своєму в житті

"Це, звичайно, мама і тренер, тому що без цих жінок не було б мене і я не відбувся як особистість", - говорить Ілля.

До уваги шанувальниць тренер "Вишки" звикнути поки не може. Ініціативних дівчат до цього зустрічав рідко.

"Зазвичай ініціативу проявляю я, але зараз не встигаю, бо дівчата застають мене зненацька, починають фотографуватися, брати номер", - відверто говорить Кваша.

Він не приховує: номер телефону він дає вкрай рідко. Якщо ж хтось йому подобається - Ілля вже знає, де саме влаштує перше побачення. На вишці!

"Там у мене все є - і цукерки, і шампанське, столик розбірний. Чудове рандеву виходить!", - жартує тренер "Вишки".

Нагадаємо, завдяки шоу "Вишка" армія фанатів Іллі Кваші різко збільшилася. Незабаром фото зіркового тренера прикрасить обкладинку журналу "Men's Health".