Зеленський вітає своїх жінок з 8 Березня на день раніше

Зеленський вітає своїх жінок з 8 Березня на день раніше

Володимир Зеленський розказав, які подарунки приготувала жінкам "Студія Квартал-95" та він особисто.

Поделиться:

Володимир Зеленський, художній керівник "Студії Квартал-95", завітав в гості до передсвяткового ефіру "Сніданку з 1+1". Він розповів, що саме вважає найкращим подарунком для жінок на 8 Березня, а також який сюрприз приготував для своїх рідних жінок.

Оскільки 8 Березня "кварталівці" виступатимуть з концертом на Західній Україні, свою дружину і доньку Володимир буде вітати зі святом вже сьогодні. Для них він влаштує романтичну вечерю.

"Сьогодні ми все придумали так, щоб провести вечір разом", - розкрив секрет Зеленський.

Коли ж розмова зайшла про те, як привітати з 8 Березня маму, Володимир одразу згадав про квіти. На його думку, це взагалі найкращий подарунок для жінок.

"У нас дома - а мені здається, так у всіх родинах, де є кілька чоловіків - хто раніше подарував квіти, той і чемпіон", - пожартував Володимир.

Нагадаємо, 8 та 9 березня "Студія Квартал-95" вітатиме жінок зі святом на каналі 1+1.

"Подія, до якої довго готувалися. Перша частина нового "Вечірнього Кварталу" завтра, 8 березня, в ефірі одразу після ТСН на "Плюсах", - розказав Зеленський. - Ми раді цьому концерту, він вдався! Але це перша частина. А 9 березня буде концерт, присвячений усім жінкам. Найкращі чоловіки України та найкращі "есендовські" зірки, самі мужики, вітають усіх дівчат!"

Відео тут!