Женя Толочний розповів про свій новий кліп і концерт з гуртом "Скрябін"

Женя Толочний розповів про свій новий кліп і концерт з гуртом "Скрябін"

Фіналіст "Голосу країни" Євген Толочний зі своїм гуртом відзняв кліп "На равных", який планує презентувати уже в кінці літа.

Поделиться:

Фіналіст п'ятого сезону "Голосу країни" Євген Толочний зі своїм гуртом відзняв запальний кліп "На равных", який планує презентувати уже восени.

Днями екс-підопічний Олександра Пономарьова поділився фотографією зі знімального майданчика, а тепер розповів подробиці творчого процесу. 

 

- Женю, кліп знімали зокрема на даху. Чому було обрано саме таку локацію?

- Насправді ми знімали "На рівних" у трьох локаціях, які розкривали основний сюжет. Дах вибрали не випадково. Це, можливо, "найкласичніше" місце для рок-гурту, але нам здалося, що це не завадить зробити якісний продукт. На щастя, висоти у нас не боявся ніхто.

- Що було найважче?

- Впоратися зі спекою того дня, адже ми все-таки фільмували в зеніт! Зйомки тривали 12 годин. І було надважливо зробити все заплановане, тож довелося активно пересуватися разом із командою. Усі спрацювали дуже оперативно, тому ми встигли. Я дуже вдячний знімальній групі, зокрема режисерові Аліні Діановій та оператору Дімі Гончарову.

- Що з того, чому ти навчився на співочому шоу "1+1", тобі допомогло під час роботи над відео?

- На "Голос країни" розумієш, наскільки важлива віддача аудиторії, коли ти дивишся в камеру. Тож на зйомках я намагався думати про тих, хто перебуватиме по той бік.

- Уже скоро ти виступатимеш зі "Скрябіним" на фестивалі "ЗАХІД". Чи швидко знайшов спільну мову з хлопцями-музикантами?

- Справді, 14-го серпня гурт "Скрябін" & Женя Толочний з'явиться на цьому фестивалі. Ми вже пройшли перевірку боєм на липневих концертах і тепер мені доведеться тримати оборону самому. Але я впевнений, що все мине чудово, адже у мене за спиною великі професіонали своєї справи.

- Як ти почуваєшся, коли виконуєш репертуар гурту Кузьми?

- Коли я дивлюся на публіку, яка приходить на концерти "Скрібіна", мені стає тепло від того, що ці люди, незважаючи ні на що, люблять ці пісні і дорожать моментами, коли звучить ця музика. Мені хотілося би, щоб така аудиторія більше з'являлася і на моїх сольних концертах. Для цього, звичайно ж, потрібно багато працювати. У мене все для цього є.

На прем'єру кліпу гурту Толочного чекайте вже зовсім скоро, а просто зараз дивіться виступ Жені на "Голосі країни".