Журналіст Дмитро Волков залишається на "1+1"

Журналіст Дмитро Волков залишається на "1+1"

Дмитро Волков продовжить працювати в Департаменті журналістських розслідувань каналу "1+1". Рішення залишитися журналіст прийняв після розмови з керівництвом  каналу.

Поделиться:

Дмитро Волков продовжить працювати в Департаменті журналістських розслідувань каналу "1+1". Рішення залишитися журналіст прийняв після розмови з керівництвом  каналу.

"У мене був час подумати й після розмови з керівництвом я зрозумів, що на "1+1" є місце кожному, не залежно від поглядів на життя та ситуацію в країні, головне - аби було бажання далі займатися професійною журналістикою. Тому я залишаюся на "1+1" в Департаменті журналістських розслідувань, але буду працювати в інших цікавих мені проектах, про які розповім пізніше", - коментує  Дмитро Волков. Зараз в рамках Департаменту розробляється концепція кількох нових програм, які 1+1 Медіа презентує незабаром.  

Дмитро Волков відомий за гучними сюжетами для програми "Гроші", його журналістські розслідування неодноразово ставали приводом для відкриття кримінальних справ, а самого Дмитра за його розслідування переслідували невідомі з вимогою їх припинити, проте навіть погрози та  фізична розправа не зупинили журналіста і він продовжив викривати корупціонерів.