Журналістські розслідування на "1+1" презентують "Секретні матеріали"

Журналістські розслідування на "1+1" презентують "Секретні матеріали"

Спецрепортажі  на актуальні теми, які раніше були під грифом "цілком таємно", виходитимуть одразу після ТСН

Поделиться:

Із 7 квітня, з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1" стартує новий проект спецрепотажів "Секретні матеріали". Відразу після ТСН інформаційний вечір на "1+1" подовжують "Секретні матеріали". На глядачів чекають журналістські розслідування на актуальні теми, які раніше були під грифом "цілком таємно" – від будинків та яхт можновладців до діяльності диверсійних іноземних груп на території України. Програму "Секретні матеріали" виробляє Департамент журналістських розслідувань каналу "1+1" під керівництвом Максима Шиленка, спеціальні репортажі готують журналісти каналу, які також працюють над програмами "Гроші" та "Українські сенсації".

"Україна фактично сьогодні знаходиться в стані війни, крім того відбуваються стрімкі зміни в країні як у політичних площинах, так і соціальних. У такій ситуації інформації ніколи не буває забагато. "Секретні матеріали" пропонують українському глядачеві ту інформацію, яку він не отримає в новинах чи в аналітичних інформаційних програмах. Наш спецрепортаж – це розслідування журналіста на одну зі злободенних тем. У найближчих програмах ми будемо з'ясовувати, хто готував грунт в Україні для російської окупації, які російські шпигуни, провокатори та диверсійні групи діють на території України. Також розкажемо глядачам "1+1" про таємні документи Межигір'я, які викривають схеми заробітку сім'ї Януковича", - розповідає керівник Департаменту журналістських розслідувань "1+1" Максим Шиленко.

"Секретні матеріали" будуть виходити з понеділка по четвер о 20:30 відразу після ТСН. Хронометраж програми 15 хвилин, кожен випуск "Секретних матеріалів" - це єдиний авторський спеціальний репортаж журналіста Департаменту журналістських розслідувань "1+1".