Зірка "Голосу країни" Дарина Кирилко про свій перший виступ на великій сцені: "Я була взагалі без гальм"

Зірка "Голосу країни" Дарина Кирилко про свій перший виступ на великій сцені: "Я була взагалі без гальм"

Бажання дивувати своїм співочим талантом виниклоу дівчини ще в дитячому садочку.

Поделиться:

Цієї осені на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти". На очах у всієї країни юні учасники цього проекту доводитимуть, що володіють по-справжньому унікальним вокалом. У півфіналістки "Голосу країни. Перезавантаження" Дарини Кирилко бажання дивувати своїм співочим талантом виникло ще в дитячому садочку. Тоді любов до пісні дівчині прищепила бабуся.

"Вона навчила мене виконувати пісеньку "Я лисичка, я сестричка". Це була моя улюблена! Мене часто одягали в костюм лисички, а ще я була принцесою, феєю і навіть ноткою "до". У таких образах я виступала в театральній групі в музичній школі", -  згадала Кирилко.

Спочатку дівчина обмежувалася концертами у межах навчальних закладів, а потім наважилася на участь у "Кроці до зірок".

"У 11 років я вперше вийшла на велику сцену в Палаці "Україна". Пам'ятаю, що зовсім не хвилювалася. Я ж у дитинстві була розкутою, узагалі без гальм! Тож спокійненько собі заспівала. Страх  виник трохи пізніше. Не повірите! На "Голосі країни" я більше боялася, ніж у дитинстві", - зізналася Кирилко.

Під час участі в першому у своєму  житті конкурсі Дарина виконувала спеціально написані для неї композиції.

"На "Кроці до зірок" я співала пісню "Дощик" і "Вірю в сни". В останній є слова: "Я роблю крок, іще один єдиний крок, я мрію долетіти до зірок". І тут я на "Голосі", вже майже як зірка… Мрії здійснюються! Головне вірити і щось для цього робити!" - сказала Дарина.

Кирилко радить маленьким талантам не сумніватися у своїх силах і уже зараз починати будувати музичне майбутнє. 

"Якби у моєму дитинстві був проект "Голос. Діти", я би точно-точно наважилася на участь. Це ж так реально, адже немає страху, є лише величезне бажання, сили й ентузіазм", - сказала Дарина.

Беріть участь у шоу "Голос. Діти"! Заповнюйте анкету й приходьте на кастинг.