Зірка "Кухні" Катя Кузнецова розповіла таємницю своєї стрункості

Зірка "Кухні" Катя Кузнецова розповіла таємницю своєї стрункості

Акторка, яка майстерно грає у комедії офіціантку Сашу, у житті чудово поєднує ролі турботливої дружини, подруги й доньки. 

Поделиться:

Зірка серіалу "Кухня" Катя Кузнецова, яка майстерно грає у комедії офіціантку Сашу, у житті чудово поєднує ролі турботливої дружини, подруги й доньки.

Акторка будує кар'єру в Москві, однак завжди із задоволенням приїжджає до рідного Києва. Де її справжній дім, у чому слабкість і таємниця стрункості, 27-річна дівчина розповіла у інтерв'ю  vokrug.tv.

- Катю, ти народилася в Україні, працюєш у Росії. Де все-таки твій дім?

- Складне питання. У Києві я вже не вдома, а в Москві - ще не вдома. Коли приїжджаю до батьків - а це буває нечасто, - мене охоплює ностальгія. Все таке рідне, улюблене: квартира, район, подружки, що стали практично сестрами. Але в Москві у мене теж будинок, де чекає Женя (чоловік, актор Євген Пронін. - Ред.).

- До речі, про будинок. Самі будували?

- Хотіли впоратися своїми силами - наймати дизайнера дуже затратно. На щастя, з'ясувалося, що в триповерховому таунхаусі площею 120 метрів в архітектурному плані продумано кожен сантиметр. А ось з чоловіком виникли розбіжності. За вдачею він людина раціональна, сто разів зважить, перш ніж прийняти рішення. До того ж, у нас не збігалися вихідні, тому ми не могли разом вибирати меблі, елементи декору. Зрештою я просто передала кермо влади Жені. Треба віддати йому належне, він врахував усі мої побажання. Мені подобається стиль прованс, біла кухня, спальня в кремових тонах, шпалери від Лори Ешлі, фісташковий диван і зелені штори. Чоловік все це втілив у життя. Ремонт - дуже важке випробування... Зараз замислююся про покупку квартири.

- Чи готуєш ти вдома?

- Це болісна тема. Незважаючи на українське коріння, котлети я так і не опанувала. Завжди з ними щось не так: то розвалюються, то недосолені, то пересолені. Але мені пощастило з чоловіком. Женя готує класні омлети, дуже смачні шашлики, пасту, салати. А я можу порадувати гостей своїм коронним салатом з руколи, малини, горішків і помідорів. Ще люблю смажити крижану рибу, яка смачна сама по собі. А ось солодке купую. Взагалі мені подобаються страви, приготування яких не потребує багато часу.

- До чого ти вдаєшся, якщо набираєш вагу?

- Переходжу на овочі та фрукти. Я схильна до повноти. Якщо не стримуватимуся, миттєво стану круглолицьою. Але дієт в моєму арсеналі немає. Щойно в мозку запалюється слово "не можна", бажання посилюється стократ. Тому я просто зменшую порцію і намагаюся поринати у домашні справи, щоб не думати про їжу. А ще я люблю каву. Коли хочеться солодкого, наливаю чашку кави з ароматом ванілі або карамелі. Надаю перевагу міцній каві з крапелькою молока. Крім того, намагаюся більше рухатися.

- Макіяж - це обов'язково?

- Мама казала: "Ти повинна бути охайно одягнена, зачесана, і в тебе має бути свіже обличчя". Макіяж мені потрібний. Це не означає, що, вставши з ліжка, я відразу хапаюся за косметичку. Але якщо зібралася до магазину, обов'язково наношу трохи рум'ян, туш. А вдома можу дозволити собі а-ля натюрель. Одного разу в аеропорту побачила дуже відому актрису. Незважаючи на молодість, виглядала вона не кращим чином. Її впізнавали, і я подумала, що мені було б неприємно опинитися на її місці. Ще я не уявляю свого життя без парфумів. Останнім часом мені подобаються молекулярні аромати. Якщо їду на тривалий час, то беру парфуми чоловіка, щоб відчувати його присутність.

- Ти вважаєш себе модницею?

- Мабуть! Люблю красиво одягатися. Скільки не намагалася купувати речі тільки за кордоном, оскільки там дешевше, все одно періодично піддаюся емоціям і плюю на економію. Знаю що, переплачую, але настрій покращується. Коли ще, якщо не в 27 років?

Дивіться четвертий сезон серіалу "Кухня" із понеділка по четвер о 21:20 на "1+1".