Зірка серіалу "Корольок – пташка співоча" розповіла, чому не знала, як грати Феріде

Зірка серіалу "Корольок – пташка співоча" розповіла, чому не знала, як грати Феріде

24 листопада на "1+1" відбудеться прем'єра нової версії легендарного серіалу "Корольок – пташка співоча". 

Поделиться:

24 листопада о 17:10 на "1+1" відбудеться прем'єра нової версії легендарного серіалу "Корольок – пташка співоча". Головну роль у ремейку виконала акторка  з турецько-німецьким корінням – Фахріє Евджен. Для того, щоб краще зрозуміти свого персонажа, зірка подумки переносилася в час, у якому живуть герої телеісторії.

Про характер своєї Феріде і готування до зйомок серіалу акторка розповіла в інтерв'ю "Вокруг ТВ".

- Фахріє, чи переглядали ви екранізацію роману, створену в 1986 році, перед початком знімання у новій версії?

- Уперше я подивилася цей серіал 15 років тому. А перед зйомками переглянула ще раз. Його і фільм, знятий 1966 року. Але, зізнаюся, до останнього моменту не уявляла собі, як грати Феріде. Вона ж така багатогранна і така складна! В ній є незвичайна жіночність і водночас якісь дитячі риси. А головне – хоробрість! Саме вона і приваблює глядачів. Тільки коли почалися зйомки, мені вдалося вжитися в образ, я стала розуміти і відчувати свою героїню.

- Чи схожі ви з Феріде?

- Вона хоробра і відважна, я ж звикла все контролювати, формувати в голові якісь варіанти розвитку подій, перш ніж зробити якийсь вчинок. Але водночас ми схожі. Відрядіть мене, міську жительку, вчителювати в село, і у мене виникнуть точно такі ж відчуття і труднощі, як і у Феріде. Правда, я на відміну від неї, не втікатиму від любові зі страху страждань. Навпаки, я наздоганятиму свою любов! Мені здається, неправильно відштовхувати кохану".

- Герої фільму "Корольок - пташка співоча" - Феріде і Кямран - несуть свою любов крізь усе життя. Як ви думаєте, чи можливі такі сильні почуття в наші дні?

- Думаю, так. Хоча зараз всі поводяться більш приземлено, ніхто не готовий на утопічні вчинки, подібні тим, які показано у фільмі. Всі воліють вирішувати земні проблеми, а не піднесені, думати головою, а не серцем.

- На що ви готові заради гарної цікавої ролі? Змогли б ви, наприклад, поголитися наголо або набрати двадцять кілограмів?

- Якщо я розумітиму, що роль цього справді варта, - так, я готова на найсміливіші експерименти із зовнішністю. Але заради популярності, заради того, щоб про мене більше писали і говорили, я цього не робитиму.

- Чи переглядаєте ви картини зі своєю участю?

- Так. Це необхідно, щоб виконувати роботу над помилками. Адже під час зйомок я керуюся почуттями, а розум вмикаю вже потім, сидячи біля екрану, коли з'являється можливість поглянути на себе з боку.