Зірка серіалу "Кухня" розійшлася з чоловіком-росіянином через політичні погляди

Зірка серіалу "Кухня" розійшлася з чоловіком-росіянином через політичні погляди

Акторка не змогла жити далі з чоловіком, який не пристає на бік дружини

Поделиться:

Зірка серіалу "Кухня"Катерина Кузнєцова неодноразово зізнавалася у коханні рідній країні. Українська акторка вже кілька років живе та працює в Росії, але принципово не бере російське громадянство та залишається вірною рідній країні. Але, на жаль, чоловік дівчини не зміг прийняти її погляди, і це коштувало їй шлюбу. Про це вона зізналася в інтерв'ю програмі "Світське життя".

-Катю, вітаємо на батьківщині! Коли ми востаннє бачилися на прем'єрі в Москві, до війни та кризи між Росією і Україною, тоді ви будували кар'єру в Росії, ставали відомою російською акторкою. Як складається кар'єра в Росії, зважаючи на те, що ви все ж таки українка?

-Я хочу сказати, що так, я українка,паспорт у мене український. І щоразу, коли я приходжу на якісь проби або кастинги, кажу,що я з України. Томущо я цим пишаюся. Тому мені ріже вухо, коли кажуть, що я російська акторка, і хоча я живу на території Росії, всередині я відчуваю себе українкою.

-Кажуть, що акторам в Росії з українськими паспортами працювати майже неможливо. Ви відчули кризу в роботі через те, що ви українка?

-Були моменти, коли мене запрошували зніматися у стрічках про українську історію осима Росії, і я принципово відмовлялася. Мені казали: "Ми розповімо правду". Я кажу: "Правда є різна". Тут я була принципова. Але оскільки я не ганяюсь за російським громадянством, я зробила собі дозвіл на роботу, це мене влаштовує. Тому коли з'являються проекти, я просто сплачую податки і спокійно працюю, але не було такого: "ти українка, тому ми тебе знімати не будемо".

Як часто бачитеся з батьками? Перетин кордону зараз не такий легкий.

-Якщо в них не виходить, я роблю це сама. Якщо маю два-три дні вихідних, беру одразу квиток і прилітаю в Київ, тому що мені важливо побувати в рідних місцях, і батьки для мене це святе.

-Ви планували вийти заміж, я так розумію, весілля вже було. 

-Було-було і закінчилася історія.

-Тобто, шлюб тривав кілька місяців?

-Одружилися у вересні, прожили разом півроку і виникли такі обставини, після яких було розлучення.

-Це не були політичні мотиви? Адже він росіянин.

-Він не поділяв моїх політичних поглядів, мене це напружувало і я хвилювалася через це. Мені здається, що зарадистосунків, заради кохання, можна стати на бік своєї дружини. Але він цього принципово не робив. Та я вдячна йому за те, що коли вникали якісь дискусії в нашій компанії, він мене виносив з кімнати, тому що він бачив, що зі мною коїться. Це були не дуже гарні речі, сльози, внутрішня агресія, тому що я дуже переживаю за все це.

ВІДЕО інтерв'ю можна подивитися на офіційному сайті проекту.