Зірка воєнної журналістики Андрій Цаплієнко перейшов працювати в ТСН на "1+1"

Зірка воєнної журналістики Андрій Цаплієнко перейшов працювати в ТСН на "1+1"

Андрій понад 25 років присвятив себе роботі журналістом, а також став сценаристом не одного документального фільму.

Поделиться:

Відомий журналіст та воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко доєднався до команди "ТСН" на каналі "1+1". Андрій понад 25 років присвятив себе роботі журналістом, а також став сценаристом не одного документального фільму.

"До найкращої команди доєднуються найкращі,   - коментує керівник "ТСН" Сергій Попов. - Новий інформаційний сезон разом з матеріалами Андрія обіцяє бути ще більш насиченим та яскравим."

З початку бойових дій Андрій Цаплієнко працює в зоні АТО, до цього відомий своїми воєнними репортажами під час конфліктів з Афганістану, Македонії, Іраку, Кот-д'Івувару,  Непалу, Шрі Ланки, Південної Осетії, Кашміру, Бурунди, Колумбії. Останні 17 років Андрій Цаплієнко працював на "Інтері".

"Для мене зараз важливо робити сюжети українською мовою і "1+1" дає таку можливість. Для мене особисто, це новий етап і новий рівень, на який ми вийдемо разом з "1+1", - говорить про свій перехід на "1+1" журналіст Андрій Цаплієнко.

Його репортажі можна буде побачити вже незабаром в випусках "ТСН" на "1+1".

"Сподіваюсь, мій перший сюжет для ТСН про сучасних українських героїв можна буде побачити в День Незалежності України", - розповідає по свої робочі плани Цаплієнко.