Зірки "1+1" Леончук та Анатоліч знялися у серіалі про президента України

Зірки "1+1" Леончук та Анатоліч знялися у серіалі про президента України

Ведучі взяли участь у зйомках багатосерійного фільму "Слуга народу".

Поделиться:

Ведучі каналу "1+1" Анатолій Анатоліч і Марина Леончук знялися у новій політичній комедії "Слуга народу", прем'єру якого глядачі побачать уже 16 листопада о 21:00 на телеканалі "1+1".

У серіалі ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" виконають ролі ведучих новин, які щовечора розповідають країні останні новини, зокрема про президента країни Василя Голобородька.

"Я виконав роль ведучого новин, в принципі, це незвичайна роль, бо новини я ніколи не вів, тому було цікаво із серйозним виразом обличчя розповідати про інавгурацію Володимира Зеленського, тобто президента Голобородька. Під час зйомок не було суфлерів, тому текст ми вчили напам'ять. Це єдина незручність, що виникала під час знімального процесу", - поділився своїми враженнями Анатолій Анатоліч.

Ведуча телеканалу "1+1" Марина Леончук вжилась у роль швидко.

"На знімальному майданчику "Слуги народу" усе було, як і у моїй роботі. Мені не звикати. Як ви розумієте, для мене це звичний знімальний процес", - поділилась своїми враженнями ведуча Марина Леончук.

У серіалі роль простого вчителя історії Василя Голобородька виконує Володимир Зеленський. Також у комедії задіяні Станіслав Боклан (прем'єр-міністр), Євген Кошовий (міністр внутрішніх справ), Олександр Пікалов (міністр оборони), Юрій Крапов (головний податківець країни), Олена Кравець (голова нацбанку), Степан Казанін (спічрайтер), Наталя Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Ганна Кошмал (племінниця).

Серіал "Слуга народу" налічує 40 серій. Режисер серіалу Олексій Кірющенко. Над сценарієм працювала велика команда "Кварталу 95" у складі Андрія Яковлева, Юрія Костюка, Юрія Микуленка, Дмитра Григоренка, Михайла Савіна, Дмитра Козлова та Олександра Брагіна.