Зірки 1+1 осідлали коней у казковому новорічному відео

Зірки 1+1 осідлали коней у казковому новорічному відео

Канал 1+1 зняв серію новорічних заставок, які подарують вам справжній святковий настрій.

Поделиться:

Канал 1+1 зняв серію новорічних заставок, які подарують вам справжній святковий настрій.

Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Юрій Горбунов та інші зірки каналу взяли участь у неймовірних зйомках. Результат - вже незабаром в ефірі 1+1.

Кожен ведучий розкаже свою новорічну історію. Причому там буде ще один герой - кінь, символ майбутнього 2014 року.

Наприклад, Марічка Падалко перетвориться на Попелюшку, Жан Новосельцев - на Джеймса Бонда, а Лідія Таран - на казкову фею.

Найбільш екстремальними вийшли зйомки за участю ведучих "Сніданку з 1+1". Сценарій довелося міняти на ходу - оскільки з'ясувалося, що тендітна Марина Леончук панічно боїться коней.

"Ми придумали зняти Людмилу Барбір, Руслана Сенічкіна, Марину Леончук та Анатоліча на незвичайному коні. Це мав бути кінь-лімузин, на якому сидять усі четверо. Але коли Маринка побачила коня, ми зрозуміли: ніякого лімузина не буде. Марина боялася підійти до нього, її трусило, вона плакала. Зрештою нам вдалось переконати її хоча б пройтись поруч з конем", - відкриває секрет режисер Людмила Загородна.

Ще одна надзвичайна подія сталася під час зйомок Соломії Вітвіцької.

За сценарієм, особлива ведуча 1+1 мала прикрасити свого коника намистом з бубликів. Та зафільмувати це виявилося нереальним завданням. Адже кінь з'їдав бублики, варто було Солі навіть просто взяти їх до рук.

Зате, наприклад, із Лідією Таран та Юрієм Горбуновим відбувалася магія. Так варто ведучій ТСН простягнути новорічну іграшку в повітря, як на цьому місці з'являється новорічна ялинка. А Юрій Горбунов взагалі зумів перетворити іграшкового коника на справжнього скакуна.

На створення відеороликів творчу команду надихнув знаменитий вираз "бути на коні!".

"Ми хотіли побажати всім глядачам зустріти новий рік на коні, - розповідає Назар Панчишин, директор з маркетингу каналу 1+1. - Більше того, ми вирішили зробити теплий подарунок всім глядачам до Нового року і одягнули весь канал у теплі вязані заставки з написом "Ти не один".