Зірки 1+1 у дизайнерському одязі готуються до дефіле на Українському тижні моди

Зірки 1+1 у дизайнерському одязі готуються до дефіле на Українському тижні моди

Найвідоміші українські дизайнери покажуть, якими вони бачать ведучих 1+1.

Поделиться:

Зірки 1+1 активно готуються вийти на подіум Українського тижня моди. Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2 саме зараз приміряють нові дизайнерські образи.

Шоу під назвою "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня. Це прем'єра нової колекції ефірних луків сезону 2013-2014.

У показі візьмуть участь 15 телеведучих. І одягнуть їх виключно українські дизайнери.

ФОТО: Тендітна Марина Леончук поставила на вуха ательє відомого дизайнера

"Ексклюзивний образ для кожного ведучого створить окремий дизайнер, - відкриває секрети підготовки режисер шоу Юрій Жуйков. – В реальному житті ведучі 1+1 також мають індивідуальних дизайнерів. Але тут буде просто свято! Ціле сузір'я дизайнерів представить свій погляд на сучасне телебачення".

Відомо, що для Алли Мазур образ створює Ксенія Кірєєва, Марина Леончук працює з Ольгою Альоновою, Наталія Мосейчук – з Вікторією Гресь, Юрій Горбунов – з Віктором Анісімовим, Василіса Фролова – з Лілією Пустовіт, а новий ведучий ТСН Єгор Гордєєв – з Юлією Поліщук.

Показ обіцяє стати справжньою сенсацією. Його автори мужньо тримають інтригу. Проте журналістам все ж вдалося дізнатися деякі подробиці з-за лаштунків.

Так, Алла Мазур з'явиться на подіумі у несподіваному образі. Її стиль – класика, однак цього разу з дизайнерським шиком. А новий образ Лідії Таран взагалі вразить глядачів креативністю.

"Ви побачите Лідію зовсім іншою! Не такою, до якої звикли по телевізору", - інтригує Ілона Намазова, головний стиліст 1+1 і ідейний натхненник показу.

Тим часом ведучі 1+1 встановлюють рекорди на примірках. Наприклад, Марина Леончук провела перед дзеркалом у студії Ольги Альонової 5 годин поспіль! А Марічка Падалко у студії свого майстра дизайнера Ірини Діль одразу вподобала оксамитову довгу зелену сукню і не хотіла її знімати. Однак це виявився вечірній фасон. Тож Ірина Діль для ранкового формату новин, які веде Марічка, буде шити спеціальну сукню зеленого кольору.

"Зіркове дефіле буде супроводжувати особливий відеоряд. Глядачам покажуть найцікавіше – бекстейдж. Ви дізнаєтеся, як створювались образи, як відбувались примірки, а дизайнери самі розкажуть, чому вони бачать ведучих саме такими", - розповідає головний стиліст 1+1 Ілона Намазова.

На участь у показі ведучі 1+1 погоджувалися на диво легко. Найбільше запитань виникало у жінок – особливо про висоту підборів. З'ясувалося, висоту у 10 і навіть 12 сантиметрів вони беруть з легкістю.

"Це показ буде зовсім не подібний на жоден інший. Зазвичай дизайнери запрошують якусь одну зірку. Але ще ніхто не робив шоу, де на подіум виходять виключно телевізійні зірки!" - говорить Ілона Намазова.

Сенсаційний показ продовжиться афтепаті.

Нагадаємо, 33-й Український тиждень моди стартує в Києві 9 жовтня у Мистецькому Арсеналі. Шоу "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня, початок о 21:30.