Зірки "1+1" Вітвіцька, Комаров і Гордєєв завітали на відкриття травмпункту дитячої лікарні

Зірки "1+1" Вітвіцька, Комаров і Гордєєв завітали на відкриття травмпункту дитячої лікарні

Зірки каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, Дмитро Комаров та Єгор Гордєєв побували на відкритті відремонтованого на кошти батьків (киян Андрія Галенко та Максима Рогозина) травмпункту дитячої лікарні "Охматдит&q

Поделиться:

Зірки каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, Дмитро Комаров та Єгор Гордєєв побували на відкритті відремонтованого на кошти батьків (киян Андрія Галенко та Максима Рогозина) травмпункту дитячої лікарні "Охматдит", пише tsn.ua. Фасад та приймальну зону відділення розмалювали художники. Розпис фасаду отримав назву "Мої мрії". Центральні фігури – замріяні хлопчик й дівчинка; їхні думки про чисте небо, гарну природу, красивих тварин.

Яскраві, чисті кольори веселки та образи веселих тварин створюватимуть оптимістичний настрій у дітей, що потрапляють до лікарні. Адже до ремонту хмура зовнішність старенького корпусу лікарні додавала негативних емоцій травмованим дітлахам. Всередині приміщення розпис отримав назву "Африка". Сюжет — африканські яскраві прерії, наповнені екзотичними та цікавими для дітей мешканцями.

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька разом з художниками розмалювала корпус лікарні "Охматдит". Столичні художники прикрасили малюнками фасад і прийомну зону травматологічного відділення лікарні.