Зірки, які перемогли смертельні хвороби

Зірки, які перемогли смертельні хвороби

Популярність не може вберегти селебрітіс від хвороб. 

Поделиться:

Популярність не може вберегти відомих людей від хвороб. Сьогодні після двох років боротьби з раком головного мозку померла співачка Жанна Фріске. На щастя, є історії із більш щасливим закінченням: деякі з артистів знаходять у собі сили повернутися до своїх близьких та шанувальників.


КАЙЛІ МІНОУГ
Дивишся на Кайлі Міноуг і не віриться, що їй уже 47. Десять років тому вона так не виглядала. Тоді у співачки діагностували рак грудей. Довелося робити операцію. Після неї і без того мініатюрна австралійка важила 45 кг. Жінка пережила важку депресію та все же змогла зібрати волю в кулак та закінчити лікування.


АНАСТЕЙША
Поп-співачка Анастейша поборола рак двічі. До своєї боротьби вона підключила усю Америку. Процес лікування вона буквально перетворила на реаліті-шоу. На процедури пускала пресу, а на в інтерв'ю звітувала про результати. Хвороба відступила, щоб пізніше повернутися знову. У 2013 їй довелося лягти під ніж, але в перервах між процедурами співачка записувала нові пісні та випустила новий альбом. А коли подолала рак, вирушила з ним у світове турне.


ДЕЙВ ГААН
У 90-х пісню Depeche Mode "Personal Jesus" можна було почути на кожному радіо, але у той час фронтмен гурту Дейв Гаан знайшов свого "персонального Ісуса" - героїн. Він декілька разів потрапляв у реабілітаційні центри та щоразу втікав звідти, але, як виявилося, фанати таких зірок не люблять. Його почали забувати. Девід пережив клінічну смерть, щоб зрозуміти: життя – дорожче за все. Після цього він закінчив курс лікування і до наркотиків більше не повернувся.