Зірки, які застрягли в одній ролі

Зірки, які застрягли в одній ролі

Мрія будь-якого актора - одного разу "прокинутися знаменитим". 

Поделиться:

Мрія будь-якого актора - одного разу "прокинутися знаменитим". Ті з них, у кого в житті настає такий день, стають щасливими. Їх поважають колеги і обожнює публіка... Але не кожному акторові вдається пережити свою славу.

"На мене досі показують пальцем і кажуть: "Містер Дарсі йде!", - жаліється Колін Ферт. Хоча актор вже давно звик до такої популярності. Його герой – мовчазний та манерний. Інакше кажучи, 100% англійський джентльмен. Більше десяти років режисери Коліна не помічали. Він знімався у маловідомих фільмах і чекав на свій зоряний час. Всесвітній успіх актору принесла роль у серіалі "Гордість та упередження". Тоді у вишуканого британця закохалися тисячі жінок, а містер Дарсі став прикладом ідеального чоловіка. Після цієї ролі кар'єра актора стрімко пішла в гору. Йому пропонували різні ролі, але завжди такого ж манерного джентльмена. Коли отримав сценарій "Щоденника Бріджит Джонс", сміявся крізь сльози – головного героя навіть звали містер Дарсі.

Колега Ферта по фільму Рене Зеллвегер настраждалася не менше, і не лише тому, що заради ролі наїла 15 кг. Після виходу стрічки Рене почали називати Бріджит. Вона схудла, змінила зачіску і амплуа. Ролі у мюзиклі "Чікаго" та драмі "Холодна гора" принесли акторці нагороди та для своїх шанувальників вона назавжди залишиться смішною Джонс. До речі, парочка Зеллвегер-Ферт скоро повернуться на екрани. Третій фільм по щоденнику почнуть знімати вже восени. 

Коли мова йде по Гаррі Поттера, то всі одразу уявляють собі Деніела Редкліффа. Найпопулярнішим чарівником у світі актор став ще у 11 років. Деніел часто згадує, що прокидався серед ночі та питав у батька, а чи не наснилося йому все це? Після восьми повнометражних фільмів історія Поттера закінчилася. У свої 25 Деніел знявся ще у кількох фільмах та успіху поттеріади вони не повторили.