"Зіркова хроніка" покаже, на що йдуть зірки заради краси

"Зіркова хроніка" покаже, на що йдуть зірки заради краси

Зірки. Зовні їхнє життя схоже на казку. Голівудська посмішка, підтягнуте тіло, ідеальна шкіра, відсутність зморшок та целюліту робить знаменитостей іконами в очах шанувальників.

Поделиться:

Зірки. Зовні їхнє життя схоже на казку. Голівудська посмішка, підтягнуте тіло, ідеальна шкіра, відсутність зморшок та целюліту робить знаменитостей іконами в очах шанувальників. Але якою ціною? Ботокс, пластичні операції, дієти, фітнес. Чим розплачуються багаті та знамениті за свій ідеальний вигляд? На які жертви йдуть заради гарної картинки? Скільки витрачають на пластичних хірургів та уколи краси?

Голодне життя! У чому собі відмовляють Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв, Таїсія Повалій? Хто з зірок в гонитві за стрункістю ледь не вмер від нелегальних пігулок, а хто покладається на магічні шарики за вухами. Дієти та фітнес-програми від Віри Брежнєвої, Гайтани, Патрисії Каас та Ольги Куриленко.

Новий ніс! Дизайнерка Юлія Айсина на всю країну покаже, як пластичний хірург переробляв їй ніс, і скільки це їй коштувало.

Як дружина найбагатшого українського футболіста Андрія Вороніна скинула 22 кілограми? І як сестра допомагає Камалії боротися з целюлітом?

Усі секрети краси зірок дивіться цієї неділі в програмі "Зіркова хроніка" о 12:55 на 1+1.