Скрипка, LOBODA і Кароль вивели дітей в ринг

Скрипка, LOBODA і Кароль вивели дітей в ринг

Вокальні бої – один з найдраматичніших етапів проекту "Голос. Діти". Глядачі вже побачили перші виступи в рингу. Емоції зашкалювали!

Поделиться:

У шоу "Голос. Діти" розпочалися вокальні бої.

Вокальні бої – один з найдраматичніших етапів проекту "Голос. Діти". У неділю, 16 грудня, глядачі побачили перші виступи в рингу. Емоції зашкалювали!

На відміну від дорослого "Голосу", у дитячих батлах беруть участь по троє учасників. Це зроблено для того, щоб зменшити гіркоту поразки, адже вдвох навіть залишати "Голос. Діти" веселіше.

Отож, цього тижня Україна побачила перші трійки голосистих "бійців". LOBODA зробила ставку на перевірені світові хіти. Її перша трійка у складі Крістіни Кочегарової, Віки Литвинчук та Лєри Хоменко вийшла у вокальний ринг з піснею The Winner Takes it All. Дуже красномовна назва. Та й настрій у дівчат був відповідний – еге ж, перемогти кожна хоче. Після довгих роздумів Світлана прийняла рішення – в проекті залишається Віка Литвинчук.

Ще одне тріо з команди LOBODA виконало пісню У. Хьюстон I Will Always Love You. Зірковий тренер зробила оригінальний хід – разом з двома дівчатами Лізою Соболєвою та Еліною Сосновською вивела в ринг хлопця Богдана Дениса. Але розв'язка батлу все ж принесла перемогу дівчині. Еля Сосновська, на думку тренера, саме той учасник, котрий повинен представляти її команду далі на "Голосі".

Тіна Кароль першими відправила на вокальну битву дівчат. Одразу три трійки з команди Тіни вийшли у ринг "Голосу" цього вечора. Оля Мішагіна, Діана Піхун та Іринка Сотник співали "Вдоль по Питерской". Коли Тіна оголошувала результати, малеча від хвилювання не знаходила собі місця на сцені. Зрештою тренер визначилася – у шоу залишається дівчинка-феєрверк Оля Мішагіна.

Переможниця ще одного батлу також дуже хвилювалася. Соломія Лук'янець звикла до оперного репертуару, а тут тренер доручила співати "Місяць" Наталки Могилевської. Соломія разом Лєрою Коваленко та Поліною Югай чудово справилися із завданням. Вибір справді дався Тіні не легко.

А ось у тріо Христини Дутчак, Даші Соколовської та Софії Тарасової… перемогла Шер :). Христина і ця суперзірка дійсно були схожі як дві краплі води! Це помітили всі – і тренери, і глядачі.

Зате Олег Скрипка вирішив почати з хлопців. Його перша трійка в рингу – Коля Задерей, Назар Стінянський та Сергій Черепахін. Результат батлу виявився справжнім сюрпризом. Адже Скрипка обрав для хлопців "Ямайку" Робертіно Лоретті – пісню, що підходить високим голосам. А виграв батл Коля Задерей – хлопець з найнижчим голосом у тріо, котрий підкорив тренера своїм артистизмом.

Софія Сахарова, Маша Круценко та Аня Ткач співали танго-пісню "Не плачте, рожі". В проекті Олег залишив маленьку Аню. Хоча трохи критики дівчинці все ж дісталося – за словами тренера, на репетиції вона працювала краще. Однак Олег впевнений, на прямих ефірах Аня себе ще покаже!