Зірковий дайджест: Хто зі знаменитостей обожнює готувати (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Хто зі знаменитостей обожнює готувати (ВІДЕО)

Талановиті люди - талановиті в усьому! 

Поделиться:

Талановиті люди - талановиті в усьому! Дехто в голлівудських селебретіс, виявляється, дуже полюбляє готувати! Із-поміж них Єва Лонгорія, Девід Бекхем і Джессіка Альба.

Чим частують своїх близьких знаменитості, дізнавайтеся у добірці "Сніданку з "1+1".

ФУБОЛІСТ, ТАТУСЬ І ДОМАШНІЙ КУХАР

І коли він все встигає! Виявляється, Девід Бекхем теж полюбляє куховарити! Коронна страва легендарного футболіста - різотто з шафраном. До речі, Девід - не просто кухар-аматор. Він закінчив кулінарні курси і тепер готує для усієї родини. Щоправда, не так часто.  Але до сімейного меню багатодітний батько ставиться дуже відповідально і у вільний час навіть сам купує продукти у супермаркеті. А з появою соцмереж активно ділиться фотографіями своїх кулінарних творінь.

КУЛІНАРНЕ ХОБІ ЯК БІЗНЕС

Улюблена страва Єви Лонгорії - черепаховий суп! І готує його красуня власноруч. Цікаво, що своє смачне хобі домогосподарка перетворила на бізнес  та випустила книгу "Кухня Єви". Спочатку читачі не вірили, що всі рецепти - її авторські і сумнівалися, що акторка взагалі вміє готувати. Тож зірка вирішила довести, що здатна чаклувати біля плити і у ефірі одного з американських каналів  нашвидкоруч приготувала смаколики. А пізніше у рідній Каліфорнії Єва відкрила ресторан, де й можна скуштувати її фірмовий черепаховий суп.

МАЙСТРИНЯ ДІЄТИЧНИХ СТРАВ

Домашня їжа рятує Джессіку Альбу від зайвих кілограмів. Схильна до повноти акторка, після перших пологів розробила власну систему харчування та рецепти, які допомагають не гладшати.  Фірмова страва красуні - салат з кавуна, руколи, та сиру фета. А Нещодавно Джессіка написала книгу "Чесне життя", де окрім авторських рецептів, поділилася порадами з догляду за собою та житлом.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новости по теме