Зірковий дайджест: Хто зі знаменитостей так і не закінчив школи (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Хто зі знаменитостей так і не закінчив школи (ВІДЕО)

Орландо Блум, Джим Керрі й Гай Річі не змогли у школі не отримали атестат

Поделиться:

Вони так і не закінчили школи, але це не завадило їм стати успішними! Сьогодні у "Сніданку з "1+1" йшлося саме про таких зірок.

Якщо будеш добре вчитися, ми подаруємо тобі мотоцикл! Таке маленькому Орландо Блуму пообіцяли батьки. Адже для хлопця, якому з дитинства подобався театр та фотомистецтво, навчання в школі було справжньою мукою. До того ж, тривалий час Орландо елементарно не вмів писати. А ось тексти шкільних вистав учив залюбки! Через це в 16 років Блум покинув навчання і поїхав до Лондона. Там без проблем став актором Молодіжного театру. А вже за шість років прокинувся справжньою зіркою – після ролі в першому фільмі трилогії Пітера Джексона "Володар Перснів". Блум зумів підкорити глядацькі серця, однак шкільний атестат так і не отримав. Зате мотоцикл у нього є. І це не подарунок батьків. Він його придбав за власні гроші.

Як і колега Орландо Блум, шкільного атестата в руках не тримав Джим Керрі. Він три роки поспіль був у 10-му класі, але так не закінчив школи. І не через те, що не хотів вчитися. Навпаки. У молодших класах американський актор навіть був відмінником. Та вже у середній школі в родині Джима почалися проблеми. Батьки не могли сплачувати за будинок, тож усією сім'єю поселилися в старенькому автопричіпі. 13-річному ж Джиму довелося влаштуватися на завод прибиральником. Пізніше актор згадував: після уроків працював на заводі по 8 годин. І так втомлювався, що про науку вже думати не міг. Хлопець провчився у 10-му класі три роки поспіль, був затятим двієчником і, зрештою, здався.

А ось Гай Річі сертифікат про середню освіту отримав вже в дорослому віці. І це навчання було надзвичайно важким. У школі над майбутнім режисером постійно знущалися, бо він довго не міг навчитися швидко читати. Постійних глузувань Гай не витримав, тому й вирішив покинути школу. А значно пізніше з'ясувалося, що у кінорежисера – дислексія, тобто вроджена нездатність швидко читати й запам'ятовувати великі обсяги інформації. Та і це не завадило Гаю Річі підкорити Голлівуд. А потім і здобути жадану освіту.

Більше дізнавайтеся у "Зірковому дайджесті" онлайн: