Зірковий дайджест: Кого зі знаменитостей прославив випадок (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Кого зі знаменитостей прославив випадок (ВІДЕО)

Долею випадку вони стали кумирами мільйонів

Поделиться:

Долею випадку вони стали кумирами мільйонів. Хто із зірок ніколи не мріяв про славу, однак перетворився на світову зірку, дізнавайтеся у добірці "Сніданку з "1+1".

ВЕСЕЛИЙ БІЛ

Тривалий час надто веселий характер заважав актору Біллу Мюррею жити. Спочатку його вигнали з коледжу – своїми жартами хлопець постійно зривав заняття. Потім -  з роботи! Можливо, у чомусь роботодавці й мали рацію.

Деякі вчинки Білла ніяк не назвеш вчинками дорослої людини. Не всі знають, але якось у Денверському аеропорті, хлопець вирішив пожартувати і заявив: у його багажі захована бомба. Охорона обшукала Мюррея, але замість бомби у валізі знайшла... марихуану. Усе минулося, та парубок зрозумів - треба свої жарти спрямувати в правильне русло. І почав ходити на кастинги. Спочатку його взяли ведучим гумористичного шоу. А вже згодом Мюррей познайомився з режисером фільму "Мисливці на привидів", завдяки якому став відомим на весь світ.


ЗІ СПОРТУ – В ГОЛЛІВУД

Зараз красунчик Джейсон Стетхем - мрія мільйонів жінок, хоча раніше про це зовсім не думав! Тривалий  час актор був професійним спортсменом: 12 років змагався у складі британської збірної зі стрибків у воду. І навіть брав участь в Олімпійських іграх! Але в інтерв'ю неодноразово говорив: спорт був для нього лише хобі. Гроші ж хлопець заробляв продажем парфумерії та прикрас на вулицях Лондона. Саме там Джейсона випадково побачили скаути модельної агенції і запросили на роботу. А менше, ніж за рік, Стетхем познайомився з режисером Гаєм Річі, який і зробив із нього зірку.

ДИВОВИЖНА ПАМЕЛА

Ох, ця рятівниця Малібу! Мало хто знає, та Памела Андерсон починала кар'єру як фітнес-інструктор у рідному Ванкувері.

На одному з тренувань канадська фірма з виробництва пива запросила юну красуню на роль моделі. То була – її хвилина слави! У приталеній футболці, з логотипом пивної компанії Памела прийшла на матч Канадської футбольної ліги. Під час однієї з пауз у грі оператор вивів зображення акторки на великий екран. Публіка була в захваті! А пропозиції про зйомки для чоловічих журналів не змусили на себе довго чекати.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новости по теме