Зірковий дайджест: Найкоротші шлюби Голлівуду (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Найкоротші шлюби Голлівуду (ВІДЕО)

За романтичними історіями зірок стежать мільйони, а їхні розлучення привертають не менше уваги, ніж весілля!

Поделиться:

За романтичними історіями зірок стежать мільйони, а їхні розлучення привертають не менше уваги, ніж весілля! Чиї шлюби у Голлівуді виявилися найкоротшими, дивіться у добірці "Сніданку з "1+1"

КРІС ДЖАДД І ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС

Так затанцювалися, що одружилися! Зі своїм другим чоловіком танцівником Крісом Джаддом Джей Ло познайомилась на зйомках свого кліпу "Love don't cost a thing". А вже за місяць вийшла за нього заміж. Відома красуня була настільки закоханою, що геть забула про популярний серед зірок шлюбний контракт. А даремно! Бо вже за 4 місяці любов завершилася, а танцівник вирішив відсудити у Дженніфер 15 мільйонів доларів. Співачка ніколи не коментувала це розлучення, а от Джадд неодноразово повторював журналістам: він просто не витримав публічності.

БРІТНІ СПІРС І ДЖЕЙСОН АЛЕКСАНДР

Все, що стається у Вегасі, залишається у Вегасі. Але тільки у тому випадку якщо ти не зірка. Своїми скандальними витівками Брітні Спірс відома, не менше ніж піснями. Якось у 2004-му виконавиця зустріла у Вегасі свого шкільного друга Джейсона Александра. І що тому посприяло, п'янке повітря нічної столиці, чи просто характер Брітні, та вона запропонувала хлопцю одружитися... Вночі пара розписалася, а вже на ранок співачка пошкодувала про це. Але замість розлучення, обрала інший шлях - юристи Брітні зробили все, аби шлюб визнали недійсним.

КІМ КАРДАШЯН І КРІС ХАМФРІ

10 мільйонів за весілля, обручка у 20 каратів та дві сотні гостей. Зірка реаліті Кім Кардашян просто не могла не зробити шоу з власного одруження. За історією її стосунків з баскетболістом Крісом Хамфрі понад рік у прямому ефірі стежили мільйони шанувальників. Як пізніше зізналася світська левиця, щойно пара вирішила одружитися, стосунки пішли шкереберть. Але весілля вирішили не скасовувати, мовляв, любов все ж переможе. Перемогла, але не їхня з Крісом. Уже за місяць після казкової церемонії Кім подала на розлучення, а за півроку освідчилася у коханні  Каньє Весту.

Детальніше у "Зірковому дайджесті" онлайн: