Зіркою нового випуску "Світу навиворіт" став кумедний красень-тукан (ВІДЕО)

Зіркою нового випуску "Світу навиворіт" став кумедний красень-тукан (ВІДЕО)

Цього разу команда нашого проекту побувала в регіоні з кумедною назвою Кочабамба. 

Поделиться:

Цього разу команда нашого проекту побувала в регіоні з кумедною назвою Кочабамба.

Це найбільш спекотне та вологе місце Болівії. Там живе чимало диких звірів і отруйних змій, але, на жаль, головний хижак у цьому регіоні - це людина. Браконьєри полюють на екзотичних тварин задля продажу, а шамани використовують їх для своїх чаклунських ритуалів. Цей жорстокий бізнес приносить шалені гроші. Дивовижно, але у цій місцині знайшлися люди, які пішли проти неписаних законів цієї країни та присвятили своє життя порятунку братів наших менших.

Дмитро Комаров завітав до одного з центрів реабілітації хижих тварин. Його господарка Нена неодноразово ставала жертвою погроз з боку шаманів та браконьєрів.  Зупинити цей процес неможливо, але Нена намагається, адже щиро любить тварин, якими опікується.  

Нена погодилася влаштувати невеличку екскурсію та розповіла історії її пернатих мешканців. На жаль, більшість з них вже ніколи не зможе повернутися до вільного життя: у когось постраждала  лапка, комусь підрізали крила. Але тут тварини знайшли свій новий дім та розпочали нове життя.

Один із мешканців цього притулку – дуже харизматичний тукан! Взагалі це хижий птах, але у притулку він став дуже довірливим та практично ручним.

Впевнені, емоційність та краса тукана підкорить вас та змусить усміхнутися, а його сумна історія зворушить ваше серце.

 Знайомтеся з птахом у сюжеті проекту "Світ навиворіт" онлайн: