"Змагаймось за нове життя": вийшла загальнонаціональна кампанія про опір українців

"Змагаймось за нове життя": відео про опір українців (1+1)

У відео та зовнішній рекламі використали надихаючі рядки Лесі Українки.

Поделиться:

Відеороликом поділився  у своїх соцмережах Президент України Володимир Зеленський, відзначивши:

"Сотні тисяч наших людей захищають Україну від ворога. Мільйони – допомагають! Шукають усе необхідне для оборони, лікують і реабілітують після поранень, рятують після російських ударів, працюють заради України й українців. Саме в цьому наша міцність. Ми боремось за своє життя!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три проєкти об’єднаної маркетингової команди марафону "Єдині новини" потрапили до фіналу міжнародної премії Promax Europe

Загальнонаціональна кампанія стартувала сьогодні в ефірі Національного Телемарафону "Єдині новини", її запустили за сприяння Офісу Президента України та підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

"Це маніфест кожного українця, що пережив найважчу зиму у своєму житті.  Зиму без світла й тепла, під обстрілами. Зиму, у якій ми все одно не зламалися. І тепер, з приходом весни, розуміємо: якщо змогли пережити цю зиму — значить, зможемо впевнено далі рухатися до перемоги", — так описують ідею кампанії її автори — агенція [isdgroup].

Змагаємося за життя

У відео звучать рядки з поезії Лесі Українки: "Берімось краще до роботи, змагаймось за нове життя", — ці слова поетеса написала понад сто років тому. 

"Нині вони  звучать особливо актуально, бо ми насправді вже не маємо жодного шляху назад. Ми працюємо, воюємо, живемо життя — бо ж ворог прагне саме це в нас зламати, нашу гідність, руйнуючи інфраструктуру й займаючись терором мирних міст", — кажуть в [isdgroup]. 

Героями двохвилинного маніфесту є звичайні українці, що попри будь-які намагання ворога зламати їх дух, продовжують гідно жити своє життя. Це, згідно задуму авторів, і є вкладом кожного та кожної у спільну перемогу. Вирощувати розсаду помідор у Херсоні, навіть якщо у твій двір може "прилетіти", фарбувати паркан на Чернігівщині, навіть якщо на ньому є сліди куль, далі проводити уроки у харківській школі, де постійно є ризик ракетної атаки, влаштовувати дітям свято навіть у сховищах — все це приклади неймовірної стійкості та опору українців.

Новости по теме