Змагання на "Пекельній кухні" закінчилися для Редельбах та Янковського

Змагання на "Пекельній кухні" закінчилися для Редельбах та Янковського

Перша вечеря у складі команди чорних кітелів пройшла під грузинським керівництвом.

Поделиться:

Перша вечеря у складі команди чорних кітелів пройшла під грузинським керівництвом. Георгій Хучуа вперше виконав роль су-шефа. Якщо на "Пекельній кухні" така місія стала для нього дебютною, то на роботі Георгій постійно керує колективом кухарів та координує робочі процеси на кухні.

"Емоціїї після вечері тільки гарні, – зізнався Хучуа. – Все вдалося. На вечері мені сподобалося все контролювати. Я знайомий з функціями су-шефа, тому що сам керую кухарями на своїй роботі у ресторані. Тут важливо думати головою, а не стояти дурнем".

Непорозуміння, які часто супроводжують робочий процес на кухні, явище – звичне. Але на першій вечері чорних кітелів вони стали перешкодою у комунікації між Поповим та Хучуа.

"В якийсь момент у мене з Георгієм зникла комунікація. Він мене не розумів і давав незрозумілу інформацію, – прокоментував Попов. – Потім він чомусь вирішив, що я не впораюся з процесом та замінив мене. В цей момент між нами виникло непорозуміння".

Погане самопочуття вплинуло на результати, які продемонстрував у роботі на вечері Олександр Янковський.

"Я себе погано почував, – пояснив Янковський. – В мене боліла нога. Стосовно роботи Георгія можу сказати, що на вечері він впорався зі своїми функціями. Координував, викладав чеки, диктував".

Кирило Якушев на "Пекельній кухні" встигає не тільки здобувати кухарський досвід, але й освоює техніку експрес-схуднення. Він вже встиг побити власний рекорд у вазі. На проекті хлопець втратив вже п'ять кілограм.

"Я схуд на п'ять кілограм, – розказує Якушев. – Для мене це дуже багато. Я скоро буду випадати з кітеля. Стосовно вечері можу сказати, що Георгій добре працював та відмінно впорався. Я радий за нього. Його варто похвалити. Я добре його чув. А ті, хто кажуть, що його було погано чути, мабуть, працювали із закритими вухами".

Неприємна, але обов'язкова місія після вечері дісталася Георгію. Він як су-шеф мав назвати претендентів на виліт, тих, хто гірше за всіх проявив себе на вечері. Такими, на думку Георгія, були Анелія Редельбах та Дмитро Попов. Серед названих претендентів Арам Мнацаканов прийняв тільки Анелію, а Дмитра повернув у команду. Серед наступних учасників, яких називав Хучуа, на місце другого номінанта шеф прийняв Олександра Янковського. Ні Анелія, ні Олександр не виправдали надій Арама Михайловича та покинули проект.

Виліт саме цих двох учасників став справжньої несподіванкою для всіх, а особливо для Гросицької та Попова. Останній і не сподівався, що так швидко позбудеться свого головного конкурента, Янковського. А Дар'я навіть і подумати не могла, що з усієї команди дівчат у шоу так далеко дійде саме з Мариною Мних, з якою в неї конфлікт.

"Я тепер можу спілкуватися тільки з хлопцями, – пояснила Даша. – Я не думала, що серед дівчат саме Марина так довго буде на проекті. Вона недалека людина. Крім розповідей та анекдотів, вона більше нічим поділитися не може. А я люблю цікавих людей. Анелія, покинула шоу дуже несподівано для мене. Мені буде її не вистачати як співрозмовниці та як професіонала".

Пояснення тому, чому шеф вигнав Янковського, одразу знайшов Попов.

"Мені здається, що шеф помітив те, що Саша користується готовими рецептами, і при цьому не проявляє творчості, – пояснив Дмитро. – Майже все, що демонстрував Янковський на конкурсах, – його робочі рецепти. Для мене він дійсно дуже несподівано покинув шоу. Хоч Янковський і був головним конкурентом для мене, та я не збираюся розслаблятися".