Знайомство з рідними, перша закоханість, і перша бійка в "Коханні без кордонів"

Знайомство з рідними, перша закоханість, і перша бійка в "Коханні без кордонів"

Учасники "Кохання без кордонів" уже третій тиждень живуть в трьох успішних, але самотніх українських емігрантів

Поделиться:

Учасники "Кохання без кордонів" уже третій тиждень живуть в трьох успішних, але самотніх українських емігрантів. Цього разу Василь, Ігор, Марк та Тетяна вирішили познайомити своїх прихильників з рідними та друзями.

Марк-Ентоні запросив на знайомини з бабусею Яну та Олю. 94-річну Юлю відразу підкорила молода мама двох дітей Оля. Щоб навіяти спогади про Україну, Оля заспівала для старенької пісню "Чорнобривці", чим відразу розтопила її серце. Юлія зізналася, що була б щасливою мати Олю собі за невістку.

На вечір Марк запросив до себе друзів. Весела компанія прийшла з баяном, і після вечері розпочалися запальні танці. Дівчата одна поперед одної танцювали з Марком. Гопак, полька і навіть танці на столі, до яких заохотила Марка Яна, можна було побачити на цій вечірці.

Після серйозної розмови з дівчатами подруга Марка, не виокремила жодної, яку вона б хотіла бачити біля нього. Найбільше їй сподобалася Алла, а насторожила своїм раннім заміжжям Оля.

Тетяна повела Дмитра і Вову на довгоочікуваний матч з бейсболу. Дмитро не пропускав жодної можливості зблизитися з дівчиною, і врешті-решт добився цього. Коли після матчу Вова пішов купувати сувеніри, Діма наважився вперше поцілувати Таню, на що дівчина відповіла взаємністю.

Нарешті на побачення Таню запросив і Артур. В День Землі, який люблять відзначати в Сан-Франциско, хлопець запросив Тетяну на фестиваль, і посадив для неї дерево, але повністю розкритися Артуру так і не вдалося…

Наступного дня Таня вирішила познайомити хлопців зі своїми подругами. Разом вони пішли до парку. З самого ранку хлопці активно готувалися до зустрічі. Дмитро підкачував м'язи, а вчитель Володимир приміряв вишиванку й шаровари. Окрім гарного настрою Володимир взяв з собою в парк гітару, і свої фірмові подарунки з України для нових знайомих. Але прийшовши в парк, взявся за гітару і пішов співати для іншої компанії дівчат, а потім ще й лишився з ними танцювати. Таня була не в захваті від надмірної комунікабельності Володимира, але остаточно зіпсували їй настрій під час гри "Пляшка правди". Розповідаючи про себе, Дмитро, якому на передодні Таня дозволила себе поцілувати, зізнався, що вже давно мріяв жити за кордоном, а Тетяна – це непоганий шанс здійснити свою мрію… Такий поворот подій дуже розчарував Тетяну, приємно її та подруг вразив лише Вова, який на фоні інших чоловіків вийшов просто справжнім принцом.

Василь також вирішив познайомити своїх жінок з усією великою родиною. Для гостей рідні організували великий пікнік. Усі їли фірмову паелью, танцювали, співали українських пісень та мило бесідували. Найбільше рідним Василя сподобалися Алла та Людмила. Тож вже наступного дня він вирішив запросити їх на побачення. Плани Василя скорегувала Ія, яка з самого ранку зустріла його в відвертому червоному прозорому вбранні, і пригостила ранковою кавою. Чоловік не стримався і прокатав її на скутері, але після того, все-таки запросив на побачення Аллу.

Під час прогулянки Алла зізналася Василеві, що веде себе невпевнено, бо зовсім не має досвіду і спілкування з чоловіками. Жінка жодного разу не була закохана, а за свого першого чоловіка погодилася вийти заміж в день знайомства. Василя ця історія дуже вразила, і як чоловіка зачепила. Він вирішив спробувати пробудити в Аллі перше кохання. І поки Василь намагався вперше поцілувати Аллу, вдома Людмила, заручившись підтримкою його рідних, готовила для Василя сюрприз. Разом з племінницею Василя вона виклала на ліжку серце з пелюстків троянд, в серединні з написом "кохання" по-іспанськи.

Василя такий сюрприз просто спантеличив і підкорив. Чоловік зізнався, що для нього ніхто і ніколи такого не робив. І його очі наповнилися справжнім блиском кохання…

В той час Ігор вирішив познайомити дівчат зі своїми дітьми. Похід до зоопарку став не аби яким випробування для дівчат. Кожна з них хотіла налагодити стосунки з дітьми Ігоря, щоб стати ближчою до чоловіка. Альона переймалася, щоб дітям було не холодно, Світлана розпитувала їх про навчання і розваги, а Вероніці вдалося знайти спільну мову з малим Сашком.

Ввечері Ігор запросив дівчат до ресторану в стилі 20-30-х років. Набравшись рішучості, Альона вийшла на сцену і заспівала для Ігоря пісню Мерлін Монро, а потім запросила його на танець. Вероніка, яка цілий день провокувала суперницю, побігла теж на сцену, і спробувала забрати Ігоря. Між дівчатами виникла справжня суперечка, яка ледь не переросла у привселюдну бійку. Вони вчепилися одна в одну, намагаючись поділити чоловіка, а переляканий Ігор розтягував їх, і просив заспокоїтися. Врешті-решт, Альона першою облишила скандал і спустилася зі сцени. Вероніку Ігор зніс на руках. Гейша прийняла це, як нову абсолютну перемогу.

В той час Тетяна потонула в глибоких роздумах. Дівчині потрібно було вибрати одного з чоловіків, якого вона мала відправити додому. Дивакуватий вчитель Володимир, грубіян Діма чи безініціативний Артур? Таня не знала кого обрати, адже кожен з них по своєму образив її. Після довгих роздумів, дівчина вирішила відпустити додому Артура, оскільки вона впевнена, що їхні відносини ніколи не перейдуть межу дружніх.

Які несподівані повороти подій чекають на учасників "Кохання без кордонів" далі, дивіться вже наступного четверга на каналі 1+1.

Дивіться онлайн 5 серію "Кохання без кордонів" ч. 1

Дивіться онлайн 5 серію "Кохання без кордонів" ч. 2