Зустрічайте "Сніданок з 1+1" на "Кольорових ночах" у серпні Або не сон у літню ніч

Зустрічайте "Сніданок з 1+1" на "Кольорових ночах" у серпні Або не сон у літню ніч

Із 15 по 17 серпня у Києві на Співочому полі  відбудеться особливий фестиваль

Поделиться:

Із 15 по 17 серпня у Києві на Співочому полі  відбудеться особливий фестиваль "Цветные ночи". Дія розгортатиметься саме ночами, і всі цікаві активності будуть саме для тих, хто не засне у ці теплі літні ночі.

Подія обіцяє стати світлою віддушиною для киян та гостей столиці. Організатори – це творча група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ" на чолі з актрисою Студії "95 Квартал" Оленою Кравець. На рахунку команди уже велика історія із п'яти успішних атмосферних проектів – пригадуємо весняні "Три дні в саду", зимові "Теплий Ярмарок" та "Love is…". Майданчик кольорових ночей буде традиційно стильним та гармонійним.

"Цветные ночи"-2014 присвячуються сучасному українському мистецтву, самобутньому та фантазійному. На території можна буде побачити театр, графіку, скульптуру, мультимедіа від українських авторів. У програмі фестивалю: нічний лекторій про значення світла і кольору, а також містичні секрети міста; сеанси ворожіння; джаз, читання казок; секретний кінотеатр.

На території "Цветных ночей" з'явиться і яскравий майданчик "Сніданку з 1+1", облаштований українськими майстрами дизайну Wannabe Decor та майстрами зручних меблів Gagarin.  Напередодні нового телесезону, одразу після своєї відпустки завітають телеведучі Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Анатолій Анатоліч та Марина Леончук. Вони підготують сюрпризи, подарунки, зустрінуть зіркових гостей та розкажуть про новий рік телеранку на "1+1". 

Партнери фестивалю: Kiev Academy of Media Arts, Музей Сновидінь, радіо Аристократи, фарби Caparol.

 

Деталі проекту на https://www.facebook.com/events/244180972443423