Зустрічайте травневі свята з всесвітніми прем'єрами на 1+1!

Зустрічайте травневі свята з всесвітніми прем'єрами на 1+1!

До травневих свят канал 1 +1 підготувався з розмахом. У ці святкові дні глядачів очікують тільки найгучніші прем'єри та найулюбленіші фільми!

Поделиться:

До травневих свят канал 1+1 підготувався з розмахом. У ці святкові дні глядачів очікують тільки найгучніші прем'єри та найулюбленіші фільми!

До свята Великодня канал 1+1 покаже серіал "Біблія" - новітню і наймасштабнішу екранізацію Книги книг. Відтворити і зняти історії Старого і Нового завітів зважився 43-річний британський продюсер Марк Барнетт:

"Не потрібно створювати видовище, потрібно розповідати історію", - упевнений він.

"Нам потрібна була грандіозна ідея, і ми взялися за екранізацію Біблії. Куди грандіозніше?!"

Міні-серіал з бюджетом у розмірі 22 мільйонів доларів був знятий на початку 2012 року в Марокко та інших країнах із залученням невідомих театральних акторів.

Серіал "Біблія" просто "підірвав" рейтинги кабельного телебачення в США - прем'єрний епізод серіалу зібрав біля екранів більше 13 млн. глядачів і став найбільш рейтинговою драматичною програмою в сезоні 2012-13 на телебаченні.

Розвиваючи військову тематику, 1 +1 покаже епічну військову драму Карена Шахназарова "Білий тигр", зняту за повістю Іллі Бояшова "Танкіст". Це перша робота Шахназарова, присвячена війні, і наймасштабніший його фільм, бюджет якого склав 11 мільйонів доларів.

Фільм розповість про закінчення Другої світової війни, коли на полях битв з'являється величезний невразливий німецький танк "Білий Тигр". Раптово виникає він в диму боїв, безжально розстрілює своїх супротивників і несподівано зникає. Радянське командування вирішує створити для боротьби з "Білим Тигром" свій особливий танк - спеціальну модель Т-34-85.

Також 1 +1 приготував подарунок своїм телеглядачам - показ оновленої кольорової версії фільму "У бій ідуть одні "старики". Цей фільм, знятий через 30 років після Перемоги, був і досі залишається одним з найулюбленіших фільмів про Велику Вітчизняну війну. В основу сценарію лягли спогади прославлених льотчиків Радянського Союзу і справжні події часів Великої Вітчизняної війни.

Не обійдуться травневі свята і без веселих прем'єр. Глядачів каналу 1 +1 порадує комедія "Джентльмени, удачі!" З Сергієм Безруковим, Гошею Куценко та Мариною Петренко у головних ролях. Фільм розповість про молодого аніматора Льошу Трешкіна (Сергій Безруков), який виявиться втягнутим в кримінальну авантюру. Герою доведеться зважитися на справжній подвиг, щоб врятувати себе і своїх нових друзів, а головне - знайти любов. Незважаючи на те, що події фільму розгортаються взимку, знімали його в Санкт-Петербурзі влітку. Сцени, де дія за сюжетом відбувається в Єгипті, знімалися в Ізраїлі через нестабільну ситуацію в Єгипті.

Не "підуть з екранів" на вихідних і такі проекти, як "Пекельна кухня-3", яка в ефірі щочетверга о 21:00, "Великі перегони" - по суботах о 20:00 і "Голос країни. Все по-чесному" - в неділю о 20:15.

А незабаром після травневих свят ми покажемо глядачам, як провели свої канікули в Туреччині артисти "Студії Квартал-95". Також 1 +1 готує для своїх шанувальників ще один сюрприз, якого з нетерпінням чекає вся Україна і який теж родом з Туреччини ...