Вчився на електрика, а став актором: 5 цікавих фактів про зірку "Обіцянка Богу" Сергія Радченка

Обіцянка Богу

Розповідаємо цікаві факти з біографії актора Сергія Радченка, який зіграв у серіалі "Обіцянка Богу".

Поделиться:

З понеділка по четвер о 20:15 телеканал "1+1 Україна" транслює нову драму "Обіцянка Богу". Серіал розповість історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина. Одну з головних ролей у проєкті виконав Сергій Радченко, якого глядачі могли бачити у серіалі “Хазяйка”. Пропонуємо познайомитися ближче з українським актором та дізнатися 5 цікавих фактів з його біографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про акторку "Обіцянка Богу" Світлану Гордієнко

Сергій Радченко: цікаві факти

1. До зацікавлення акторством Сергій ледь не пов'язав своє життя із зовсім протилежною професійною сферою. Майбутній актор народився у Прилуках у родині військових: батько був офіцером, а мати – сержантом. У дитинстві Сергій планував піти по стопах батьків, але після закінчення гімназії вступив до агротехнічного технікуму навчатися на електрика. Там він почав грати у студентському театрі, а згодом вступив до  Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Сергій Радченко

2. Попри неочікуваний вибір професії, сім'я Сергія ніколи не намагалася його відмовити від акторства. Ба більше — під час кожної прем'єри проєкту з актором уся його велика родина збирається перед екранами телевізорів, аби його підтримати. Про це Сергій зізнався в інтерв'ю для "Високий замок".

3. Разом з Валерією Ходос, головною акторкою "Обіцянка Богу", Сергій уже давно знайомий, а тому налагодити робочий контакт їм було зовсім не складно. Валерія зізналася: вона мала проби з багатьма охочими на цю роль, але робота Сергія їй настільки сподобалася, що її фаворитом став саме він. Акторка навіть запропонувала Сергію стати запрошеним спікером в її школі кіномистецтва KHODOSSCHOOL _ONLINE.

Сергій Радченко та Валерія Ходос

4. Сергій називає себе абсолютним інтровертом та не любить галасливих заходів. Він надає перевагу спокійним посиденькам з друзями, на яких час від часу грає на гітарі. До речі, актор неодружений, а у пошуках майбутньої обраниці надає перевагу спільним життєвим поглядам та смакам.

5. Окрім кінокар'єри, Сергій Радченко активно грає у Малому театрі в Києві. З нещодавніх його робіт — постановка відомої п'єси "Ляльковий дім" Генріка Ібсена та  авіадрама "Зальот" за твором сучасної української драматургині Людмили Тимошенко "Дядя Міша проходить мимо".

Сергій Радченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "1+1 Україна" працює над новою драмою "Обіцянка Богу" з Валерією Ходос в головній ролі

Нагадуємо, за сюжетом нового серіалу "Обіцянка Богу" зі Світланою Гордієнко, успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Спустошена зрадою найближчих людей, вона вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі. Однак за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, потрібен донор. Але ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. А для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Премʼєра серіалу “Обіцянка Богу” відбудеться вже 1 квітня о 20:15 на телеканалі «1+1 Україна».

Новости по теме