5 цікавих фактів про акторку "Обіцянка Богу" Світлану Гордієнко

Обіцянка Богу

Розповідаємо цікаві факти з біографії акторки Світлани Гордієнко, яка зіграла у серіалі "Обіцянка Богу".

Поделиться:

З 1 квітня о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна" транслюватимуть нову драму "Обіцянка Богу". Серіал розповість історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина. Одну з головних ролей у проєкті виконала Світлана Гордієнко, яку глядачі могли бачити у серіалі “Папік-2”. Пропонуємо познайомитися ближче з українською акторкою та дізнатися 5 цікавих фактів з її біографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” та FILM.UA Group працюють над другим сезоном улюбленого медичного серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”

Світлана Гордієнко: цікаві факти

1. У травні 2022-го Світлана Гордієнко одружилася з українським актором Максимом Девізоровим ("Перші ластівки", "Мирний-21"). На початку повномасштабного вторгнення чоловік вступив до лав ЗСУ, а коли дізнався, що його підрозділ відправляють на схід, освідчився коханій. Весілля зіграли у Дніпрі, куди актор приїхав з передової лише на один день. 

Світлана Гордієнко та Максим Девізоров

Фото: instagram.com/devizorov

2. Світлана є засновницею столичного експериментального театру 14ORLOV, який позиціює себе як "перший сюрреалістичний театр в Україні". Також разом із чоловіком акторка відкрила готель "Любощі і пестощі" на Київщині.

3. У планах Світлани було і заснування власного ресторану — контракт на оренду приміщення мали підписати 23 лютого 2022 року, однак через тривожність щодо початку можливого повномасштабного вторгнення акторка в останню мить перенесла укладення угоди на тиждень. Інтуїція Світлани не підвела: велика війна почалася наступного дня, а відкриття ресторану довелося відкласти на невизначений термін.

4. Ще до початку великої війни Світлана Гордієнко частково проживала у Великій Британії та планувала вивчати там кінорежисуру. Після 2022 року акторка остаточно переїхала до Лондона, де бере участь у багатьох благодійних ініціативах, організовує збори та ходить на протести. Про це Світлана розповідала в інтерв'ю для Факти

Світлана Гордієнко

5. У серпні 2022-го разом з командою Світлана Гордієнко зняла короткометражну стрічку "Віра. Останній день дитинства" про дівчинку з Маріуполя. Робота отримала міжнародне визнання та потрапила на Каннський кінофестиваль. У Флориді фільм переміг у номінації "Найкращий міжнародний короткий метр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "1+1 Україна" працює над новою драмою "Обіцянка Богу" з Валерією Ходос в головній ролі

Нагадуємо, за сюжетом нового серіалу "Обіцянка Богу" зі Світланою Гордієнко, успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Спустошена зрадою найближчих людей, вона вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі. Однак за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, потрібен донор. Але ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. А для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Не пропустіть премʼєру серіалу “Обіцянка Богу” вже сьогодні о 20:15 на телеканалі «1+1 Україна».

Новости по теме