Стартували зйомки другого сезону комедійного серіалу "Останній москаль"

Стартували зйомки другого сезону комедійного серіалу "Останній москаль"

Автором ідеї і сценаристом комедії, як і в першому сезоні, став Микола Куцик

Поделиться:

 

"1+1 Продакшн" розпочав зйомки другого сезону комедійного серіалу "Останній москаль", перший сезон якого пройшов на "1+1" з безпрецедентно високими показниками і став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. За сезон картину переглянули 17,6 млн глядачів – це 46% від усіх глядачів за аудиторією 4+.

Автором ідеї і сценаристом комедії, як і в першому сезоні, став Микола Куцик, а режисером – Семен Горов. У другому сезоні серіалу "Останній москаль" заплановано 16 серій. Головні ролі улюблених персонажів виконають Ігор Скрипко (москаль Валера), Юрій Горбунов (дядько Іван), Володимир Горянський (Голова сільради), Галина Безрук (вчителька Ксенія та перше кохання москаля Валери). Також у новому сезоні з'явиться новий актор, що зіграє ключового персонажа. Його ім'я автори серіалу тримають у таємниці.

"Минув лише рік, а ми знову разом на знімальному майданчику. Кожен проект у нашій індустрії складний, і у минулому сезоні нам дуже пощастило, ми отримали високі рейтинги, підтримку глядача і широкий суспільний резонанс. Сьогодні ми щасливі та схвильовані – попереду у нас зустріч з улюбленими героями, нові жарти,  сподіваюсь, уже нові помилки. Життя у Великих Вуйках триває!", – прокоментувала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів та серіалів "1+1".

Також продюсер серіалу розкрила деякі подробиці другого сезону. За її словами, Великі Вуйки очікують справжні потрясіння. У колоритне українське село приїде батько Валери, багатий московський бізнесмен Дмитро, брат Івана Петрука. Разом з Дмитром у селі з'являться нові проблеми, а також нові випробування для молодих закоханих. Терпіння Івана, який знайшов своє кохання з "італійською" сусідкою Галиною, також зазнає серйозних випробувань на міцність, адже багатий та цинічний московський брат – не зважатиме на почуття оточуючих, і лише гратиме ними у своїх власних корисних цілях.

"Я неймовірно рада, що розпочались зйомки другого сезону. Наша команда дуже скучила за проектом. На знімальному майданчику панує особлива атмосфера", – зауважила Лезіна-Масляна, генеральний продюсер "1+1 Продакшн".

Нагадаємо, що за сюжетом серіалу, син багатого москаля через примхи долі – опиняється у селі Великі Вуйки, що розташоване у самому серці українських Карпат, де він потрапляє у вир неймовірних життєвих пригод. І саме тут він зустрічає своє справжнє кохання, шкільну вчительку Ксенію.