Стала відома дата прем'єри патріотичної комедії "Останній москаль"

Стала відома дата прем'єри патріотичної комедії "Останній москаль"

На каналі "1+1" гучна прем'єра – файна патріотична комедія "Останній москаль" виробництва "1+1 продакшн". 

Поделиться:

На каналі "1+1" гучна прем'єра – файна патріотична комедія "Останній москаль" виробництва "1+1 продакшн". Побачити дві перші серії можна буде вже у вівторок, 14 квітня, о 21:00 на каналі "1+1". 16-серійна україномовна картина розповість про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. Режисером комедійного серіалу став відомий український режисер Семен Горов. У головних ролях – актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук.

"Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи", - каже Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів "1+1".

"Я дуже радий, що мене запросили в цей проект. Тема серіалу дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ, знята на тлі українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працювала українська команда, в якій є і мої добрі друзі", - каже Семен Горов, режисер серіалу "Останній москаль".

У центрі сюжету "Останнього москаля" - типовий представник "золотої молоді" Москви, син банкіра Валера (Ігор Скрипко), який потрапляє в глухе й віддалене від цивілізації гуцульське село. Через батькові економічні махінації хлопець мусить ховатися від російської мафії далеко й високо в українських Карпатах, у свого дядька Івана (Юрій Горбунов). Однак через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племіннику, та під тиском односельців дозволяє тому залишитися. Тепер або з Валери вдасться зробити гуцула, або він буде змушений піти. Але на біду всіх односельчан і дядька Івана, Валера закохується в місцеву дівчину Ксенію (Галина Безрук). Тепер московський гість має або змінитися сам, або спробувати змінити гуцулів.

"Мене дуже зацікавив сценарій "Останнього москаля" - там прекрасні й смішні діалоги. У серіалі ми сміємося не з гуцулів чи москалів, а кожен сам із себе, з тих ситуацій, в які потрапляємо, і з того, як у них поводимося. Роль Валери здорово побудована з погляду драматургії. Мені було легко працювати з українською командою. За 2 місяці зйомок я став трохи "розмовляти українською мовою", - каже актор Ігор Скрипко, виконавець ролі Валери.

Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, працівник "1+1 продакшн", автором сценарію - Микола Куцик, також з "1+1 продакшн". Саундтрек до серіалу "Твоя порядність така спокуслива" створила група Kozak System.

Дивіться патріотичний серіал "Останній москаль" з понеділка по четвер одразу по дві серії о 21:00 на каналі "1+1".