"Останній москаль" став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні

"Останній москаль" став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні

Телесеріал  "Останній москаль" виробництва "1+1 продакшн", гучна прем'єра якого відбулась учора о 21:00 в ефірі "1+1",  зібрав рекордні показники телеперегляду.

Поделиться:

Телесеріал "Останній москаль" виробництва "1+1 продакшн", гучна прем'єра якого відбулась учора о 21:00 в ефірі "1+1", зібрав рекордні показники телеперегляду: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг першої серії становив 10,6%, частка ― 27,7%, на другій серії рейтинг збільшився до 14,1%, частка до 36,4%. Середні показники двох серій: рейтинг ― 12,6%, частка ― 32,6%.

Серіал став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні.

"Ми дуже раді, що серіал "Останній москаль" викликав фурор в українському ефірі. І нам дуже приємно, що глядачів зацікавила не лише концепція і назва серіалу, але вони залишилися разом з продуктом, про що свідчить зростання рейтингу і частки на другій серії. Рівень розуміння глядачами того, що ми закладали в цей серіал, дуже високий, про що свідчить і безліч коментарів у мережі. Ми хотіли показати добру комедію про людські відносини, де об'єктом сатири є культурні стереотипи, і подарувати глядачам легкий позитивний настрій. І нам це вдалося", - говорить Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів "1+1".

"Останній москаль" - патріотична україномовна комедія виробництва "1+1 продакшн", вироблена українською командою та за участю українських акторів.

"Ми дуже старалися зробити якісний і актуальний український продукт, і нам приємно, що глядачі оцінили нашу роботу так високо. Ми раді, що команда "1+1 продакшн" причетна до створення таких яскравих нових проектів", - говорить Вікторія Лєзіна-Масляна, генеральний продюсер "1+1 продакшн".

Серіал із значним відривом лідирував у слоті показу ― його частка майже в 4 рази перевищувала показники найближчого конкурента. Жоден серіал з 2009 року не збирав такої великої глядацької аудиторії.

"Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи. Режисером комедійного серіалу став Семен Горов. У головних ролях – актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук. Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, працівник "1+1  продакшн", автором сценарію - Микола Куцик, також з "1+1 продакшн". Саундтрек до серіалу "Твоя порядність така спокуслива" створила група Kozak System.

Дивіться патріотичний серіал "Останній москаль" з понеділка по четвер одразу по дві серії о 21:00 на каналі "1+1".