Останній москаль: ТОП-5 цікавих фактів про файну патріотичну комедію

Останній москаль: ТОП-5 цікавих фактів про файну патріотичну комедію

Сьогодні, 14 грудня, в ефірі телеканалу 1+1 о 21:00 вийде серіал Останній москаль. Це буде повтор першого сезону.

Поделиться:

Сьогодні, 14 грудня, в ефірі телеканалу 1+1 о 21:00 вийде серіал Останній москаль. Це буде повтор першого сезону.

Патріотична комедія виходитиме щодня, з понеділка по четвер. Прямо зараз пропонуємо тобі згадати найцікавіші факти про український телесеріал, а ввечері – долучатися до сімейного перегляду.

Цікаві факти про серіал Останній москаль: ТОП-5:

  1. Серіал став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Він зібрав рекордні показники. За аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг першої серії становив 10,6%, частка – 27,7%, на другій серії рейтинг збільшився до 14,1%, частка до 36,4%. Середні показники двох серій: рейтинг – 12,6%, частка – 32,6%. Це означає, що до перегляду долучився кожний третій житель України.
  2. Музику до серіалу написала українська фолк-рок група Kozak System. До речі, музикантам так сподобалася ідея "Останнього москаля", що вони не взяли гонорар за свою роботу.
  3. Ведучий та актор Юрій Горбунов заради ролі Івана Петрука в серіалі Останній москаль набрав кілька зайвих кілограмів і припинив голитися.
  4. Пілотну серію Останнього москаля було відзнято з актором Олександром Головіним, відомим за телесеріалом Кадети, але потім відбулася заміна. І на роль "москаля" запросили іншого російського актора – Ігоря Скрипка.
  5. Натурні зйомки проходили в Карпатах та в Національному музеї народної архітектури та побуту Пирогів (Київ). А от наявні в серіалі "московські" кадри також знімали в українській столиці.

Дивіться перший сезон "Останнього москаля" з понеділка о 21.00 на "1+1".

Анонс серіалу Останній москаль: