Андре Тан розповів, чим захоплюється його 3-річна донька

Сьогодні о 22.10 глядачі 1+1 побачать п’ятий випуск Поверніть мені красу.

Поделиться:

Сьогодні о 22.10 глядачі телеканалу 1+1 побачать п’ятий випуск Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу подарували учасниці «нове обличчя» (до і після)

Тим часом, зранку до студії Сніданку з 1+1 завітав експерт проекту, а також член журі Модель XL дизайнер Андре Тан, який розповів про втілені мрії учасниць третього сезону, які запам’ятались йому найбільше:

«Тепер наша «команда спасіння» допомагає героїням не тільки змінити їх зовнішність, але й втілити мрії. Так, під час зйомок ми дізнались, що одна з учасниць Марина Стратієвська переписувалась з чоловіком з Франції, тому на фіналі ми подарували їй квиток до Парижу, щоб вони могли зустрітись. Разом з іншою героїнею Марією Онопріяк ми розпочали її власний бізнес – наразі у Києві можна знайти молочну продукцію «Мама Марія», - сказав дизайнер

Також у прямому ефірі Андре Тан вперше розповів, чим захоплюється його 3-річна донька, яку дизайнер оберігає від публічності: 

«Для мене є дуже важливим, щоб моя донечка Софія виросла гідною людиною, а не просто гарною дівчиною. Я часто їй кажу: «Ти завжди будеш вдягнена у найкращі сукні світу, але важливо те, як ти мислиш». Я не є татом, який інколи з’являється у житті своєї дитини, навпаки беру активну участь у вихованні донечки. Соня обожнює малювати, вона неймовірний художник. Мені дуже подобається цей творчий процес: коли вона починає малювати, у фарбі все навколо», - сказав Андре.

Героїнею нової програми Поверніть мені красу, яку глядачі 1+1 побачать вже сьогодні о 22:10 на телеканалі 1+1, стане 42-річна Вікторія Куртушан, яка народилась з невусом - великою пігментованою плямою на обличчі вкритою волоссям. Ще після народження вона перенесла п’ять невдалих операцій, а у шкільні часи через вроджений дефект однокласники не сприймали та дражнили Вікторію. Постійні насмішки дітей порушили психологічний стан жінки, через що вона закрилася у собі і впродовж багатьох років майже не виходила на вулицю. Цікаво, що Вікторії є мрія – стати кондитером, адже жінка випікає смачні десерти для своїх близьких. Як героїня долатиме власні комплекси, та чи вдасться «команді спасіння» повернути жінці втрачену красу, а також допомогти з втіленням бажань у реальність, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до якої увійшли дизайнер Андре Тан, реконструктивний хірург Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич. Експерти не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Поверніть мені красу допоможе учасниці з понівеченим обличчям