Експерти спробують повернути красу дівчині, яку облив кислотою ревнивий залицяльник

Героїнею нового випуску «Поверніть мені красу» стане Тетяна Вороніна, трагічна історія якої свого часу вразила всю країну.

Поделиться:

Експертам «Поверніть мені красу» вдалося повернути віру в життяУчасниця «Поверніть мені красу» розповіла, як змінилося її життя після проекту учасниці другого сезону проекту Оксані Шевчун. З новим обличчям жінка отримала нове життя та навіть роботу у пластичного хірурга

У другому випуску програми «Поверніть мені красу» експерти спробують врятувати вроду Тетяні Вороніній, історія якої свого часу шокувала всю країну. У 18 років у дівчини з'явився нав'язливий прихильник, якому вона не відповідала взаємністю. Таня навіть подумати не могла, скільки нещастя їй згодом принесе чоловік. Вирішивши помститися за нерозділене кохання, він облив кохану сірчаною кислотою.

Майже 10 років вона живе зі страшними шрамами на обличчі і тілі. Тетяна вже перенесла 15 пластичних операцій, але повністю позбутися від наслідків трагедії їй так і не вдалося. Крім того, попередні хірургічні втручання спричинили ряд ускладнень – у місцях раніше пересадженої тканини розпочався сепсис.

Тетяна сподівається, що «команда порятунку» допоможе їй не тільки знову стати привабливою, але і впоратися з психологічними проблемами. Дівчина мріє отримати ще один шанс на жіноче щастя.

Поруч із нею знаходиться чоловік, який прагне створити з Тетяною сім'ю. Однак незважаючи на те, що трагедія сталася багато років тому, Таня досі не навчилася знову довіряти чоловікам.

Чи вдасться експертам впоратися з одним з найскладніших випадків проекту «Поверніть мені красу», дивіться сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1».