Команда Поверніть мені красу змінить життя жінки, яка втратила груди

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать третій випуск проекту Поверніть мені красу.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 глядачі телеканалу 1+1 побачать третій випуск нового сезону проекту Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу врятували понівечене обличчя майбутньої співачки

Героїнею програми стане 42-річна Марина Стратієвська з Одеси, яка втратила обидві молочні залози через рак. До хвороби учасниця була щасливою і життєрадісною жінкою, мала хорошу роботу та допомагала літнім батькам, але страшний діагноз докорінно змінив життя Марини.

Під час лікування раку коханий підтримував жінку та обіцяв, незважаючи на проблеми зі здоров’ям, завжди бути поруч. Але через деякий час чоловік перестав сприймати Марину повноцінною жінкою. Більше того, обранець відверто зізнався учасниці, що не може дивитися на неї без одягу. Після видалення грудей, чоловік розірвав стосунки з жінкою, яка так потребувала його любові та підтримки.

Страшним ударом для Марини стала смерть батька, з яким вона через інтенсивне лікування не встигла попрощатися.  Після цього психологічний стан Марини суттєво погіршився, жінка закрилася у собі, перестала спілкуватися з чоловіками та отримувати задоволення від роботи.

В рамках проекту «команда спасіння» у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич допоможуть жінці не тільки повернути втрачену красу, але й позбутися душевного болю та повірити у щирість чоловіків.

Чи зможе 42-річна Марина Стратієвська з Одеси позбутися почуття провини, пробачити зраду і почати влаштовувати особисте життя, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.  Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через їх зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Поверніть мені красу позбулася живота-фартуха (до і після)