Обпалена коханням: експерти «Поверніть мені красу» прибрали сліди знущання паяльником (до і після)

«Команда порятунку» допомогла героїні проекту нарешті відпустити своє темне минуле, позбавивши жінку від слідів знущань.

Поделиться:

Експерти проекту «Поверніть мені красу» стверджували, що другий сезон видався особливо складнимАндре Тан: «Другий сезон «Поверніть мені красу» став для мене викликом», адже історії учасниць надзвичайно драматичні. У середу, 28 вересня, у четвертому випуску проекту «Поверніть мені красу» про свої жахіття в минулому розповіла Олена Кудрявцева.

37-річна матір двох дівчаток живе разом з доньками та матір’ю. Вона б ніколи не поверталася до свого страшного минулого, якби не щоденне нагадування на обличчі.

Зовсім у юному віці дівчина познайомилася зі своїм коханим. Після розлучення батьків їй хотілося тепла та турботи, тож вона повністю довірилася хлопцю. 16-річна Олена навіть погодилася жити разом зі своїм лицарем. Однак за рік він перетворився з галантного та чуйного чоловіка у справжнього монстра.

Злість він зганяв на Олені. Спочатку бив, потім катував ножем. Однак жорстокість його перейшла будь-які межі, коли чоловік закрив Олену більш ніж на місяць і майже щодня випалював їй обличчя паяльником. На щастя, сусіди допомогли Олені вирватися з пастки і втекти від чоловіка.

Налякана Олена приховала від усього світу свою жахливу таємницю. Страшні шрами на обличчі вона пояснювала автомобільною катастрофою. Лише її матір знала, що довелося пережити бідолазі.

Експерт проекту «Поверніть мені красу Олена Любченко переконала героїню звільнитися від страшного тягаря та розповісти старшій донечці правду.

Пластичний хірург Ростислав Валіхновський видалив наслідки перелому носа, зменшив шрами на тілі, які залишилися внаслідок попередніх операцій, відновив симетрію обличчя за рахунок ліпофіллінгу та приховав рубці від пересадки шкіри за допомогою перманентного татуажу.

Дизайнер і стиліст Андре Тан розповів, що Олена дуже боїться чоловіків та поводиться невпевнено. Експерт підготував для Олени такі образи, щоб вона себе обожнювала та змушувала чоловіків із захватом обертатися.

Дивіться історію Олени Кудрявцевої у Поверніть мені красу – 4 серія онлайн.