У якому віці можна звертатися до пластичного хірурга?

У якому віці можна звертатися до пластичного хірурга?

Член "Команди порятунку" та експерт програми "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер під час відео-зустрічі на сайті "1+1" розповів, які обмеження по віку існують у галузі пластичної хірургії.

Поделиться:

Член "Команди порятунку" та експерт програми "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер під час відеозустрічі на сайті "1+1" розповів, які обмеження по віку існують у галузі пластичної хірургії.

"Це все дуже по-різному. Операцію людині, яка комплексує в школі від відстовбурчених вух, ми робимо у віці семи років. Груди ми рекомендуємо робити пізніше. Ніс ми ніколи не оперуємо раніше вісімнадцяти років. Найчастіше це відбувається після двадцяти років.

Читайте більше: Експерт "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер спростував найпоширеніші міфи пластичної хірургії

Є ситуації, коли люди потребують цього психологічно. Конкретного віку для, так званих, ін'єкцій краси не існує. У деяких людей зустрічається передчасне старіння у ранньому віці, пов'язане із зовнішніми факторами. Наприклад, моряки. У них шкіра абсолютно інша. Сонце, море, повітря на це дуже впливає, і їх шкіра у поганому стані. Або артисти. Грим, софіти і куріння псують шкіру. Фаїна Раневська палила, як кінь. Підозрюю, що їй уколи можна було робити вже у двадцять років".


Повну версію інтерв'ю з пластичним хірургом дивіться у відео.