Від «Попелюшки» до принцеси: вражаюче перевтілення Ольги Шумеко (до і після)

Героїня вчорашнього випуску проекту «Поверніть мені красу» Ольга Шумеко вперше в житті побачила себе вродливою та відчула справжньою принцесою.

Поделиться:

Спотворена від народження, Оля завжди почувала себе «Попелюшкою» у власній родині. Дівчина отримала дефект щелепи внаслідок пологової травми. Після того, як п’ята реконструктивна операція призвела до клінічної смерті, батьки вирішили припинити спроби відновити обличчя Олі.

Через багато років Оля наважилася зробити ще одну спробу виправити помилку лікарів та прийшла на проект «Поверніть мені красу». Пластичний хірург Дмитро СлоссерДмитро Слоссер разом з командою лікарів зробив для дівчини справжнє диво.

За час перебування на проекті нижню щелепу Олі висунули вперед, зробивши правильний прикус. Доктор Слоссер зробив героїні ринопластику, вирівнявши носову перегородку та покращивши форму носа. А за допомогою ін’єкції коригуючого гелю Олі покращили контури обличчя, зробивши його ще більш симетричним.

«У Олі була складна вроджена патологія, яка вимагала дуже тривалого лікування. Для проведення таких операцій потрібна участь фахівців різних профілів. Зокрема, нам потрібна була допомога щелепно-лицьового хірурга, тому що перед нами стояло непросте завдання – не тільки поліпшити зовнішній вигляд щелепи але і правильно виставити прикус. Адже навіть якби ми виправили зовнішні дефекти, то проблема з прикусом залишилася б – зуби не потрапляли один на інший. Як завжди, ми доклали всіх зусиль, щоб обличчя героїні виглядало гармонійно. При цьому дуже важливо було зберегти індивідуальні особливості Олі. Так, щоб їй було добре і комфортно в новому образі».

Психолог Олена Любченко допомогла героїні справитись із її найбільшими психологічними проблемами – відпустити весь біль, пов’язаний із знущаннями однолітків у дитинстві, а також нарешті налагодити стосунки із сестрою. Юля народилася, коли героїні «Поверніть мені красу» було 7 років.

Оскільки батьки працювали з ранку до ночі, усі турботи по догляду за сестрою лягли на плечі Олі: вона прала пелюшки, годувала, сповивала, розважала, згодом водила до садочка, гуляла. Юля виросла активною, відкритою дівчинкою. Вона завела багато друзів, вийшла заміж і перестала спілкуватися з сестрою.

Психолог влаштувала сестрам зустріч, та допомогла виплеснути всі образи. Дівчата нарешті змогли почути і зрозуміти одна одну і зрозуміти. Нарешті сестри знову стали близькими.

Над фінальним перевтіленням Олі працював дизайнер Андре ТанАндре Тан. Він не тільки підібрав для неї стильні вишукані образи але і дав поради, які допоможуть дівчині у повсякденному житті чудово виглядати. Наприклад, дизайнер радить одягати червоний шарф або туніку, якщо треба візуально зробити обличчя більш свіжим. У такому випадку акцент йде на яскравий шарф, який відволікає увагу від певних недоліків на обличчі.

Для фінального образу Андре підібрав Олі вишукану кремову сукню, в якій вона виглядала наче принцеса.

Для мене історія Олі – це історія Попелюшки, яка завжди була на другому плані і хотіла загубитися у натовпі. Так було раніше. Але відтепер вона стала справжньою принцесою, - каже дизайнер.

Для самої Олі участь у проекті «Поверніть мені красу» стала найяскравішою подією у її житті.

Читайте також 5 розповсюджених міфів про пластичну хірургію.

Дивіться Поверніть мені красу 9 випуск – онлайн