Битва чиновників: «Право на владу» запрошує на ефір авторів найбільш шокуючих е-декларацій

Битва чиновників: «Право на владу» запрошує на ефір авторів найбільш шокуючих е-декларацій

Тема сьогоднішньої програми – «Братство золотого батону».

Поделиться:

Редакція ток-шоу «Право на владу» вирішила відійти від звичної механіки запрошення гостей і покликати на вечірній ефір усіх чиновників, які готові публічно обговорити свої декларації та пояснити статки. Тема програми «Братство золотого батону».

Після оприлюднення електронних декларацій у громадськості виникло набагато більше запитань, аніж відповідей. Десятки мільйонів гривень та доларів, сотні кілограмів готівки, коштовності, будинки та цілі автопарки – українці вже тиждень знаходяться під враженням від шокуючої правди, яка протягом багатьох років старанно приховувалась за усмішками та обіцянками «чесних» можновладців.

Політики, чиновники, народні депутати, колишні громадські активісти і, як виявилось, псевдо-борці з корупцією - всі як один виявились звичайними крадіями? Чи все ж вони лише уміло поєднують основну роботу та неймовірно успішну підприємницьку діяльність? Українці чекають пояснень.

Саме тому на сьогоднішній ефір автори ток-шоу «Право на владу» запрошують усіх тих, хто не боїться постати пере громадськістю та розповісти, звідки взялися незліченні багатства.

Хто з політиків, суддів та міністрів виявиться найсміливішим, а хто, як і завжди, сховається від пояснень? Кому нічого приховувати, а хто страшиться громадського осуду та незручних запитань?

Сьогодні о 23:00 ток-шоу «Право на владу» розставить усі крапки над і.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту http://pravonavladu.tsn.ua/

Ток-шоу «Право на владу» виходить в ефірі телеканалу щочетверга о 23:00. Ведучі програми – Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.