Наталія Мосейчук стала найкращою ведучою новин України

Наталія Мосейчук стала найкращою ведучою новин України

Премія «Телетріумф» наздогнала Наталію Мосейчук у прямому ефірі Права на владу.

Поделиться:

Ведуча новин ТСН на 1+1, журналістка, кураторка проекту «Право на освіту» Наталія Мосейчук стала володаркою «Телетріумфу» в номінації «Ведуча інформаційної програми».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: Червона доріжка Телетріумфу-2018 (фото)

Однак бути присутньою на церемонії Наталія не змогла, оскільки в цей час вела в прямому ефірі вечірні новини ТСН.

Забирати нагороду на сцену вийшли її колеги Лідія Таран і Соломія Вітвіцька.

Наталія Мосейчук в той момент так прокоментувала новину про свою перемогу : «Той, хто мене знає, знає і моє ставлення до нагород. Я не вважала офіційні нагороди заслуженими, допоки не з'явився орден "Народний Герой України" для воїнів-фронтовиків, яких "не помітила" держава. От і для мене (з усією повагою до телеакадеміків) важливіша довіра глядачів. Вона мене мотивує допомагати людям, реалізувати громадські проекти, казати політикам та чиновникам правду у вічі. Я знаю, що дію від імені людей. Я знаю ціну цієї довіри. Я вдячна тим, хто пускає мене у свій дім о 19:30. Я безмежно вдячна колегам, які "зробили мене". Ви просто не уявляєте, скільки добра наша команда принесла людям своєю роботою! Скільком допомогла! Скількох виручила! Підтримала! Врятувала! Змусила повірити в себе! А нагорода дісталася мені... Дякую».

Наступного дня колеги організували сюрприз і спеціальне урочисте вручення Наталії її премії просто у прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» - Сергій Іванов під оплески глядачів передав статуетку найкращій ведучій.

Зворушена Наталія скромно відповіла: «Таких нагород і телевізійних зірок не існувало б, якби люди  їм не довіряли, і за цю довіру я вам висловлюю величезну подяку! І, звичайно ж, бережіть себе й Україну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород