Сьогодні у «Право на владу» обговорять причини і наслідки бурхливих «медіа війн»

Сьогодні у «Право на владу» обговорять причини і наслідки бурхливих «медіа війн»

Сьогодні, 15 вересня, о 23:00 до ефіру телеканалу 1+1 повертається суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» з темою програми «Медіа війни».

Поделиться:

Сьогодні, 15 вересня, о 23:00 до ефіру телеканалу 1+1 повертається суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» з темою програми «Медіа війни». Гості та експерти програми обговорять найгучніші скандали останніх тижнів, зокрема, напад на телеканал «Інтер», суперечливу редакційну політику каналу та раптове звільнення голови правління Єгора Бенкендорфа. До обговорення теми долучяться відомий журналіст і блогер Сергій Іванов, та  журналіст-розслідувач Сергій Щербина.

Не залишиться без уваги бурхливий скандал навколо депутата-антикорупціонера Сергія Лещенка, який, як стало відомо, придбав елітне житло в центрі Києва, а також зробив ряд неоднозначних заяв у ЗМІ.

Крім того, учасники ток-шоу торкнуться теми суперечок навколо нещодавнього виступу артистів студії «Квартал 95» на фестивалі у Юрмалі. Свою позицію озвучить Володимир Зеленський, який приєднається до дискусії на прямому включенні.

Про це та інше в студії програми «Право на Владу» також говоритимуть: Зорян Шкіряк радник міністра Внутрішніх справ України, Василь Гацько співголова політичної партії «ДемАльянс», Голова Комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв та Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики, народний депутат від партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар.

Нагадаємо, що глядачі в студії - це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту