Тема сьогоднішнього ефіру ток-шоу Право на владу - "Американська мрія: Україна?"

Тема сьогоднішнього ефіру ток-шоу Право на владу - "Американська мрія: Україна?"

На початку програми гості та експерти обговорюватимуть новини дня сьогоднішнього

Поделиться:

Сьогодні, 10 грудня, темою політичного ток-шоу "Право на владу" о 22:00 стане "Американська мрія: Україна?"

На початку програми гості та експерти обговорюватимуть новини дня сьогоднішнього, а саме результати декількох антитерористичних спецоперацій, що мали місце протягом останньої доби. Які наслідки матимуть масові затримання та хто є керує диверсійними та терористичними групами?

Окрім того, в ефірі "Право на владу" йтиметься про загострення бойових дій на Донбасі. Предметом розмови стануть приховані причини недотримання Мінських домовленостей та можливі сценарії розвитку подій у зоні АТО у зв'язку з наближенням терміну їх закінчення.

Основною темою ток-шоу стане обговорення візиту віце-президента США Джо Байдена до України, та його виступу у Верховній Раді.

Що означає приїзд пана Байдена? Чи змінилася риторика США щодо України та на що слід очікувати українцям у відносинах з Америкою? Чи розчарувався Захід в українському уряді, або ж продовжує надавати йому підтримку? Чи досі США та Захід чекають розвитку нашої держави, та чи є в нас час на те, щоб позбутися звання "найкорумпованішої країни серед демократичних держав світу"? На ці та інші важливі для країни питання спробують відповісти аналітики,  експерти та гості програми "Право на владу" вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.